Quantcast

TV Barrandov bude nejdříve vysílat na internetu

| redakce | tisk

Nová česká stanice TV Barrandov začne vysílat nejprve prostřednictvím internetu, v další fázi prostřednictvím ostatních distribučních sítí. Informoval mluvčí TV Barrandov Janis Sidovský. TV Barrandov zahájí vysílání v létě. Přesný termín zatím televize nesdělila.

"Barrandov TV bude nejdříve vysílat na internetu a s několikaměsíčním odstupem odstartuje program na obrazovce. Internetové vysílání nabídne mimo jiné to nejlepší z webu www.ukazse.tv , který je barrandovskou databankou amatérských a studentských filmů," uvedl Sidovský.

Termín startu stanice je spojen s dostavbou sídla televize označovaném jako Palác zábavy na pražském Barrandově, kde sídlí i televize Nova. Do nových prostor majitelé stanice již investovali přes 100 milionů korun. Prostory dříve využívala TV Nova.

Vedle administrativních prostor televize chystá i televizní studia a newsroom. Ve čtvrtek 22.5. jde budova do kolaudace a následně se začne vybudovávat technologiemi. Do prostor se TV Barrandov chystá stěhovat během července. Palác zábavy má také několik letních teras a dvě restaurace.

TV Barrandov nyní zaměstnává téměř 60 lidí, po zahájení vysílání jich bude kolem stovky.

zdroj: ČTK





Reklama




Vybrané články