Quantcast

Česká stanice Sport 5 otestovala kódování

| Martin Vyleťal | tisk

Nový český placený satelitní a kabelový kanál Sport 5 dnes v dopoledních hodinách provedl technické testy kódování v systému CryptoWorks společnosti Irdeto. Během dopoledne byly k programu připojeny CAIDenty 0D0F (Gital), 0D03 (Trade and Technology) a 0D70 (novější karty SkyLink), tj. karty všech tří distributorů. Zkoušky kódování probíhaly v dopoledních hodinách, kdy stanice vysílá videotext.

Během kódovaného provozu, který probíhal během dopoledne, měli k programu přístup všichni majitelé dekódovacích karet s aktivním oprávněním k programu ČT 1.

Program Sport 5 se zaměřuje na motoristický sport. Stanice bude od 1.6.2008 zařazena do placené nabídky MULTI na kartách Trade and Technology a SkyLink automaticky všem zákazníkům, kteří mají předplacen zmíněný balíček kanálů. Stanice Sport 5 bude od června dostupná i na kartách Gital v rámci promo vysílání, od 1.9.2008 bude součástí placené nabídky Géčko.

Technické parametry:
satelit: Astra 1E (23,5°E), kmitočet 11,876 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, video PID 2832, audio PID 2833. Do konce tohoto měsíce volně, pak bude signál zakódován systémem CryptoWorks.





Reklama




Vybrané články