Quantcast

NTV Plus začne nabízet další karty abonentům

| redakce | tisk

V září 2008 začne provozovatel ruské satelitní placené televize NTV Plus nabízet všem svým zákazníkům až tři přístupové karty ke stávajícímu předplatnému. Až tři dekódovací karty mohou obsahovat nabídku nového programového balíčku Rodina, který bude obsahovat 22 televizních programů za 95 rublů měsíčně (65 Kč).

V paketu Rodina bude umístěno 22 federálních a specializovaných kanálů: Pervyj kanal, Rossia, NTV, TNT, Kultura, Pjatyj, REN TV, STS, TVC, MUZ TV, Domašnyj telekanal, Infokanal NTV Plus, Zvezda, Vesti 24, RBC TV, Jetix, Bibigon, Nickelodeon, Cartoon Network, Dětskyj mir, Jetix Play a TeleNjanja. Jde o výběr stanic, které jsou dostupné v balíčcích Bazovyj a Bazovyj Razširenyj.

Aktivace každé přístupové karty s rodinným balíčkem bude stát 470 rublů (320 korun) a je možné si je objednat ke stávající smlouvě s NTV Plus. Služba je určena jen pro zákazníky NTV Plus, kteří přijímají paket ze satelitu Eutelsat W4 (36°E) a má oslovit především domácnosti, kteří mají zájem přijímat programovou nabídku NTV Plus ve více místnostech domácnosti, na chalupách atp.

Služba je reakcí na úspěch konkurenční platformy Trikolor TV (vysílá na stejném satelitu), která nabízí některé hlavní základní programy zdarma a další za příplatek.

zdroj: telesputnik.ru





Reklama




Vybrané články