Quantcast

Televize na kartě chce do konce roku 2008 mít 50 tisíc abonentů

| redakce | tiskobrázek k článku: Televize na kartě chce do konce roku 2008 mít 50 tisíc abonentů

Artur Przybysz, viceprezident společnosti ITI Neovision listu Gazeta Wyborcza řekl, do konce letošního roku chce společnost Cyfrowy Dom mít 50 tisíc abonentů nové satelitní nabídky Televize na kartě (Telewizja na kartę).

Tuto hranici počtu abonentů je reálné překročit. Firma již začala prodejní sítě po celém Polsku zásobovat velkým množstvím satelitních kompletů a karet. Televize na kartě přinese nízké ceny předplatného a zákazník nemusí uzavírat žádnou smlouvu.

Nabídka Televize na kartě (TNK) je určena především pro diváky, kteří mají zájem získat přístup k satelitním signálům základních programů za nejnižší ceny. Aktivace nových Televize na kartě bude probíhat od 3. října 2008. Za cenu 49 zlotých získá zákazník po dobu tří měsíců přístup ke všem programům Televize na kartě, poté bezplatně jen k programům TVP1, TVP2, TVN, TVN7 a Religia.tv.

Cena satelitního set top boxu Technisat s kartou byla stanovena na 199 zlotých. Zákazník si může objednat předplatné na měsíc, 3 měsíce, 1/2 roku či období jednoho roku a podle toho se mění cena měsíčního předplatného ze 16 až 10 zlotých. Celkem pět programů TVN, TVN7, TVP1, TVP2 a Religia.TV budou k dispozici zdarma i po skončení předplatného.

Televize na kartě je projekt společnosti ITI Group, která provozuje platformu N a vlastní nově vzniklou firmu Cyfrowy Dom.

Konkurenční platforma Cyfrowy Polsat nabízí nejnižší programovou nabídku Mini za 9,90 zlotých měsíčně. Zákazníci v ní najdou programy Polsat, TV4, TVP1, TVP2, TVN a TVN7. Více stanice ale klient platí poplatky každý měsíc.

Televize na kartě vznikla i pro potřeby trhu v době plánovaného přechodu země z analogového na digitální zemské vysílání. Cílem je také udržet podíl programů TVN na televizním trhu. Polsko plánuje dokončit přechod na digitální pozemní vysílání do roku 2015.

Podle neoficiálních informací hodlá na nabídku konkurenční Televize na kartě reagovat Cyfrowy Polsat. Za 149 zlotých má zákazníkům nabídnout satelitní přijímač, programovou nabídku Family (Rodina) a Relax Mix po dobu jednoho měsíce. A po měsíci zdarma bez poplatků přístup až k šesti stanicím - TVP1, TVP2, Polsat, Polsat 2, TV4 a TVN.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články