Quantcast

Filmbox HD v nominaci Hot Bird TV Awards 2008

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Filmbox HD v nominaci Hot Bird TV Awards 2008

Multiregionální filmový kanál ve vysokém rozlišení Filmbox HD, který se vysílá v České republice, na Slovensku a také v Polsku a v Maďarsku je v nominaci na prestižní ocenění Hot Bird TV Awards 2008 v kategorii HD kanálů. Společnost Eutelsat od roku 1996 každoročně oceňuje nejlepší tématické kanály v několika kategoriích.

Za letošní nominací kanálů stojí mezinárodní žurnalisté a mediální experti, kteří vybírali ze 131 kanálů ze 17 zemí, které se vysílají přes satelity Eutelsat. Vítězové letošního Hot Bird TV Awards budou oznámeni na gala večeru 14. listopadu v italské Venice.

V kategorii dětské stanice jsou nominováni RaiSat Smash (italsky), TV Nanny (rusky), ZigZap (polsky). Mezi filmovými kanály Hi Nolly (anglicky), Propeller TV (anglicky), Sky Cinema 1 (italsky). V sekci kulturní a vzdělávací stanice 365 days TV (rusky), Edusat (polsky), Religia TV (polsky). Mezi dokumentárními programy jsou v nominaci Planete (polsky), The Biography Channel (německy), Toute l Historie (francouzsky), Vremja (rusky).

V kategorii fikce jsou nominováni Comedy Central (italsky), Fox (italsky) a Romance TV (německy). Mezi HDTV kanály Filmbox (maďarsky), Melodyzen TV (francouzsky), Next: HD (italsky).

Mezi lifestylovými programy Fashion TV (anglicky), Nigezie (anglicky), Türkmax (turecky). Hudební televize zastupují Balkanika Music Television (bulharsky), C Music TV (anglicky), MTV Gold (italsky), Nat Geo Music (italsky), Trace (anglicky).

Antenna Europe (řecky), JSTV 1+2 (japonsky) a TVR International (rumunsky) jsou nominovány mezi národními kanály. Zpravodajské kanály mají nominace BBC Arabic TV (arabsky), Bloomberg Television (anglicky), France 24 (francouzsky), RBC TV (rusky).

Equidia (francouzsky), NTV Plus Tennis (rusky) a Setanta Ireland (anglicky) zastupují kategorii sportovní stanice.





Reklama




Vybrané články