Quantcast

Gamesat v polštině od 15. října

| redakce | tiskobrázek k článku: Gamesat v polštině od 15. října

Dne 15. října zahájí vysílání nový polský televizní kanál o počítačových hrách a informačních technologiích pod názvem Gamesat. Všechny materiály se budou produkovat ve formátu 16:9. Gamesat nebude pouze o hraní her ale bude propagovat hry jako kulturní firma trávení volného času na úrovni knih a filmů.

Stanice jako jediná v Polsku bude vysílat koncert Video Games Live, který bude obsahovat hudbu z nejlepších počítačových her. Na stanici dále diváci uvidí Games Convention a také hry v předpremiéře.

Televize Gamesat bude k dispozici bezplatně ( FTA) ze satelitu Hot Bird (13°E), na transpondéru číslo 92 (STN Ltd.) na pozici stanice Edusat. Gamesat bude vysílat denně od 22:00 hodiny, tedy po skončení denního programu Edusat. Stanice bude dostupná všem majitelům FTA kompletů a také abonentům polských platforem Cyfra+ (kanálová pozice 116), Cyfrowy Polsat (probíhají vyjednávání) a televize nové generace N (předvolba č. 155) a také ve více než 160 kabelových sítí po celém Polsku (vřetně UPC, Multimedia, Spray, Videostrada TP a mnoho dalších).

Gamesat bude vysílat pod licencí stanice Edusat. Předvolba se proto bude identifikovat jako Edusat / Gamesat.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články