Quantcast

Skylink dnes začal posílat EMM na Brava HDTV a Eurosport HD

| Martin Vyleťal | tisk

Česko-slovenská digitální satelitní platforma Skylink začala všem svým zákazníkům posílat EMM na přístupové karty pro nově zařazené HDTV programy - Eurosport HD a Brava HDTV. Oba placené programy jsou zpočátku v rámci promo akce dostupné všem zákazníkům.

Na přístupových kartách Skylink se objevily dvě nové položky HD_Eurosport (kanál Eurosport HD) a HD_Brava (kanál Brava HDTV) platné od 3.10.2008 do 22.10.2008. Po tomto datu budou oba programy dostupné jen zákazníkům služby Skylink, kteří si objednají placený balíček HD PLUS k SD balíčku kanálů MULTI.

Skylink je společný projekt firem Towercom, provozovatele platformy Skylink a společnosti TradeTec (dříve Trade and Technology). Obě firmy společně pro diváky v České republice k 1.10.2008 uvedly na trh program NOVA HD. Placené stanice Brava HDTV a Eurosport HD jsou dostupné pro zákazníky v České republice a na Slovensku. Na východním Slovensku mohou mít majitelé menších parabol problémy s příjmem Brava HDTV. Ty budou vyřešeny po přesunu transpondérů na jiný satelit Astra na pozici 23,5°E (zřejmě Astra 1G) začátkem roku 2009.





Reklama




Vybrané články