Quantcast

BBC HD vstupuje do paketu Canal Digital

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: BBC HD vstupuje do paketu Canal Digital

Britský kanál ve vysokém rozlišení BBC HD se začátkem prosince letošního roku objeví ve Skandinávii. Britský vysílatel podepsal kontrakt s provozovatelem placené televize Canal Digital ohledně zařazení programů BBC HD a BBC Knowledge. Stanice BBC Lifestyle nahradí kanál BBC Food.

Skandinávie byla vždy důležitým trhem pro BBC - všechny programy vysílatele se v tomto regionu těší velkému zájmu. Canal Digital je první platformou v Evropě, která podepsala kontrakt na distribuci BBC HD za hranicemi Velké Británie.

Nová dohoda posílí spolupráci mezi Canal Digital a BBC Worldwide. Canal Digital je prvním operátorem ve Skandinávii, který zařadí BBC HD do své nabídky. Diváci budou moci sledovat nejlepší programy ve vynikající kvalitě.

Canal Digital (Thor 3, Thor 5, Intelsat 10-02) je první placená televize v Evropě, která začala nabízet programy ve vysokém rozlišení. V letošním roce zrušila poplatek za HDTV stanice a umístila je do základního balíčku, čímž se programy staly dostupné pro všechny abonenty platformy.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články