Quantcast

Cartoon Network FTA z nové frekvence na 42E

| redakce | tisk

Doposud volně vysílaná turecká verze známého dětského kanálu Cartoon Network se vysílá na družici Türksat 2A (42°E) z nového transpondéru placeného paketu D-Smart. K přesunu program stanice došlo po optimalizaci objednané kapacitu tureckou pay-tv.

Cartoon Network se aktuálně FTA vysílá na družici Türksat 2A (42°E), na kmitočtu 11,862 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 5/6, service ID 1511, video PID 111, audio PID 211 (turecky), 311 (anglicky). Spolu s Cartoon Network se zde vysílají i Fashion TV v turecké verzi a zábavní kanály Kanal D a Star TV.

V paketu jsou ještě dále přítomné kódované programy Discovery Channel Turkiye, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel & Living, Comedy Smart, EuroSport, Movie Smart, Movies 24 C.E.E, Movies 24 Erotica a Sinema TV Aile. Tyto stanice používají systém podmíněného přístupu NDS Videoguard.

Cartoon Network FTA z nové frekvence na 42E
▲ Cartoon Network FTA z nové frekvence na 42E

Popisovaný transpondér používá východní svazek, což pro země střední a východní Evropy znamená, že pro příjem je nutná parabola větších rozměrů (150 cm a více). Lepší příjmové podmínky jsou v jihovýchodní části Evropy.

HD kanály paketu D-Smart se aktuálně vysílají na kmitočtu 11,970 GHz, pol. H, SR 17900, FEC 8/9, DVB-S2/QPSK. V současné době se zde vysílají stanice Kanal D HD, Eurosport HD, HDTV Smart, Discovery HD Europe (vše NDS Videoguard).

zdroj: flysat





Reklama




Vybrané články