Quantcast

TV Puls požádala o licence na tématické kanály

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: TV Puls požádala o licence na tématické kanály

Dne 8. října 2008 byly na polského regulátora médií KRRiT odeslány požadavky na udělení satelitních licencí pro dva nové tématické kanály TV Puls - konkrétně Puls News (zpravodajství a informace) a Puls Rozrywka (zábava a filmy).

V první fázi se budou nové TV stanice šířit prostřednictvím satelitu. V další fázi se počítá s rozšířením dostupností do pozemních multiplexů (DVB-T).

"Máme zájem se aktivně účastnit procesu přechodu na digitální pozemní televizní vysílání a to nejen jako provozovatel multiplexu ale také jako dodavatel programů. Proto se snažíme obohatit portfolio TV Puls," říká prezident TV Puls Dariusz Dąbski.

Puls News se má stát alternativou k již existujícím zpravodajským kanálům na polském trhu. Stanice chce přinášet objektivní, přesné a nestranné informace. Důraz bude kladen na mezinárodní události. Puls News počítá s reportážemi a také se zahraničními dokumentárními filmy.

Puls Rozrywka, jak již název napovídá, bude přinášet zábavní pořady z celého světa včetně seriálů a celovečerních filmů, koncertů hvězd populární hudby, kvízy a talk show.

Nové stanice chce TV Puls produkovat v HDTV formátu.

TV Puls začala novou etapu budování televize. Po spuštění čtyř nových pozemních vysílačů může stávající program TV Puls přijímat až 29,3 mil. Poláků.

TV Puls vysílá volně přes satelitní systém Hot Bird (13°E) satelitního operátora Eutelsat.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články