Quantcast

TV Nova se dohodla na další spolupráci s Leošem Marešem

| redakce | tisk

Televize Nova se dohodla s předním českým moderátorem Leošem Marešem na další spolupráci pro rok 2009. Bude i nadále moderovat hudební pořad pro mladé Eso, v únoru navíc provede hosty a televizní diváky velkou zábavnou show, kterou Nova chystá k 15. výročí svého vysílání.

Praha 1. prosince 2008 - I po Novém roce bude Leoš Mareš v hudebním pořadu pro mladé neformálně zpovídat pozvané hosty. Hitparádu Eso začal uvádět v roce 2003, od té doby přivítal ve studiu několik set hostů.

Hlavním pořadem, na kterém bude Leoš Mareš v prvním pololetí roku 2009 s TV Nova spolupracovat, bude slavnostní předávání cen ANNO, které bude tentokrát spojeno s galavečerem k 15. výročí vysílání nejsledovanější celoplošné televize v ČR.

S Leošem Marešem plánujeme spolupráci i pro další projekty v budoucnu, které ale zatím nechceme ani nemůžeme veřejně prezentovat,“ říká generální ředitel TV Nova Petr Dvořák.

Vůbec poprvé se Leoš Mareš na Nově objevil v roce 2001 v pořadu Prásk!, kde uváděl společenskou rubriku. V roce 2005 provázel reality show Big Brother, následovaly dvě řady pořadu Česko hledá Superstar a X Factor. Kromě toho provázel diváky třemi ročníky ankety Český slavík.

zdroj: PR Nova





Reklama




Vybrané články