Quantcast

Tricolor TV chce získat abonenty VIVA TV

| redakce | tiskobrázek k článku: Tricolor TV chce získat abonenty VIVA TV

Vše nasvědčuje tomu, že kvůli technickým problémům ruské pay-tv platformy VIVA TV (dříve Orion Express) se satelitním signálem na družici Express AM2 na pozici 80°E, přijde o své zákazníky. Tricolor TV nabízí výměru zařízení pro příjem z 36°E místo 80°E za doplatek 3490 rublů (cca 2130,-Kč).

Platforma VIVA TV pro západní část Ruska se potýká s problémy se satelitním signálem od 8. března 2009.

Distributoři Tricolor TV prodloužili do 31. května 2009 nabídku výměny zařízení pod heslem: "Máte jedinečnou příležitost získat zařízení pro příjem Tricolor TV za komplet pro příjem paketu Orion Express (VIVA TV."

Zařízení pro příjem Tricolor TV je v promo akci dostupné pro abonenty Orion Express v každém obchodě NoLimit Electronics.

V případě výměny zařízení pro příjem Orion Express promo akce obsahuje přijímač + dekódovací kartu Tricolor TV za 3490 rublů (cca 2130,-Kč). V případě výměny zařízení Orion Express s modulem CAM-West-DRE + karta Start stojí 2990 rublů (cca 1800,-Kč).

Nabídku mohou využít: majitelé modul podmíněného přístupu Irdeto s kartou Orion Express nebo vlastníci přijímače s integrovaným modulem Irdeto a kartou Orion Express. Toto zařízení musí být kompletní s dálkovým ovládačem a manuálem v perfektním stavu.

Nabídka výměny zařízení Orion Express (Irdeto) na Tricolor TV Centr (DRE Crypt) se týká jen v západní části Ruska. Klienti Orion Express v oblasti Sibiře (140°E) tuto nabídku využit nemohou.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články