Quantcast

TV Markíza plánuje filmový a dětský kanál

| redakce | tisk

Slovenská komerční jednička spustí již v srpnu letošního roku svůj druhý program. Stanice se bude jmenovat TV Doma a bude určena pro ženy ve věku od 12 do 54 let. Není to ale jediný program, který vlastník Markízy připravuje. Plánuje i filmový a dětský kanál.

TV Doma přinese pořady především pro ženy v produktivním věku. Divačky se mohou těšit na telenovely a romantické seriály. Podrobnosti k novému projektu TV Doma ale tají. Mělo by se jednat o slovenskou obdobu rumunské stanice se stejným názvem (v rumunštině) TV Acasa, kterou stejně jako Markízu vlastní bermudská společnost CME, píše SME.

Na září příštího roku plánuje vlastník Markízy spustit filmový kanál a o rok později stanici pro děti.

KOnkurenční TV JOJ již provozuje tématický kanál JOJ PLUS a podle vyjádření zástupců televize další kanál momentálně nechystá. Informuje SME.

Slovenská veřejnoprávní televize STV provozuje tři programy a během příštího roku hodlá spustit čtvrtý kanál. Zákon o digitálním vysílání ukládá STV povinnost provozovat čtyři programy. Šéf STV uvažuje i o pátém programu. Ten by měl být určený pro Slováky žijící v zahraničí.





Reklama




Vybrané články