Quantcast

Jetix Play zatím rebranding nechystá

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Jetix Play zatím rebranding nechystá

Provozovatel dětského kanálu Jetix Play, který se vysílá také na českém a slovenském trhu, zatím nechystá jeho rebranding. Program se proto prozatím bude vysílat ve stávající podobě - názvem a obsahem, který má oslovit především nejmladší diváky.

Sesterský kanál Jetix, který je určen starším dětem, na podzim připravuje rebranding. Podle předběžných informací bude stanice Jetix na českém, slovenském i maďarském trhu přeměněna na Disney Channel v září až říjnu letošního roku. Stanice bude nabízet pořady pro celou rodinu - animované filmy i celovečerní filmy z bohaté knihovny Walt Disney.

K rebrandingu Jetix dochází ve světě postupně. Francie se stala první evropskou zemí, kde skončil původní Jetix. Místo něj se vysílá programy Disney XD. Podobný krok se plánuje ve Španělsku, Velké Británii, Německu či Polsku. V Česku, na Slovensku a Maďarsku bude Jetix transformován na Disney Channel, který zatím u nás nepůsobí.

Jetix (budoucí Disney Channel) je šířen prostřednictvím satelitních pay-tv platforem Digi TV a UPC Direct. Sesterský program Jetix Play žádná ze satelitních sítí jej do své nabídky nezařadila.





Reklama




Vybrané články