Quantcast

Real Madrid TV a TWC Reloaded nekódovaně

| Tisk

Astra logoLetošní podzim přináší řadu nových programů a nejedno překvapení. Na nové nekódované programy se mohou těšit i přiznivci sportu.

Real Madrid TV nebude kódovat
Provozovatel španělského fotbalového kanálu Real Madrid TV přichystal snad největší překvapení letošního podzimu. V nejbližší době chce svoji stanici zpřístupnit širokému okruhu televizních diváků. Tento ambiciózní plán dosáhne nekódovaným vysíláním Real Madrid TV.

Podle studie nekódovaným vysíláním provozovatel získá potencionálně 500 miliónů fotbalových fanoušků Real Madrid. Stanice Real Madrid TV je doposud šířena jako placený kanál ve španělské pay-tv Digital+ na satelitu Astra 19,2°E v systému Seca Mediaguard 2 a v systému Nagravision 2 na družici Hispasat 30°W.

Real Madrid TV bude vysílat nekódovaně přes nejsledovanější satelitní systém družic Astra na pozici 19,2°E.

Wrestling Channel startuje program TWC Reloaded
Dne 25.října 2004 zahájí vysílání nový kanál věnovaný wrestlingu TWC Reloaded. Nová stanice je reakcí na úspěch nekódovaného kanálu Wrestling Channel ve Velké Británii.

TWC Reloaded bude vysílat denně od 7:00 do 6:30 hodin na EPG kanále číslo 428. Wrestling Channel vysílá na předvolbě 427 receiverů Sky Digital. TWC Reloaded nabídle vedle show a zkušebního vysílání i teleshopping.



Největší digitální satelitní platforma Sky Digital vysílá na satelitech Astra 2A, 2B, 2D a Eurobird-1, které jsou zaparkovány na pozicích 28,2°E a 28,5°E.

dle TN

redakce





Reklama




Vybrané články