Quantcast

Nová internetová služba chello light od UPC

| Tisk

logoPraha 5. ledna 2005 Společnost UPC Česká republika, a. s. (dále UPC nebo společnost) rozšiřuje s účinností od 5. ledna 2005 svou nabídku vysokorychlostního internetu chello o další, již pátou službu. K nabídkám chello easy, chello classic, chello plus a chello professional přibyla nabídka chello light. Tato služba má rychlost až 1024 kb/s směrem k uživateli (downstream) a až 128 kb/s směrem od uživatele (upstream). Stojí 779 Kč s DPH. UPC dále k nabídce chello light zdarma nabízí e-mailovou schránku a 5 aliasů o celkové kapacitě 10 MB a 5 MB pro webovou stránku.

chello light

NázevMěsíční poplatekRychlost připojení kb/snavíc zdarma
chello light779,-- Kčaž 1024/1281 e-mailová schránka 5 aliasů
5MB volného webového prostoru

Rychlost připojení je vyjádřena v kbit/s: downstream (k uživateli) / upstream (od uživatele) pro přenos ethernetových rámců na vnitřní síti UPC.

Náš internet chello znovu potvrzuje, že je co do šíře nabídky a poměru kvalita/cena jednoznačně nejkomplexnější a zároveň nejvýhodnější na trhu,” říká Václav Bartoň, generální ředitel společnosti a podotýká: “snažíme se “šít” naši internetovou nabídku veřejnosti na míru počínaje třeba studenty a konče profesionály. Internet chello light je produkt jednak pro mírně pokročilé uživatele, kteří by chtěli přejít ze služby chello easy o stupeň výš a jednak pro ty, kteří si chtějí výhody vysokorychlostního internetu skutečně užít – to znamená, neohlížet se například na omezení vyplývající z práce s internetem po telefonu. Teď mají další příležitost.

Chello light lze pořídit i levněji, a to v případě, že si zákazník vyřídí předplatné UPC MIX a bude si s internetem chello light předplácet I nabídku kabelové televize Klasik. Pak za obě služby zaplatí celkem 1150 Kč měsíčně včetně DPH. Musí ovšem podepsat smlouvu na 12 měsíců. Kromě finanční výhody má tato služba další pozitiva : například služby poskytované “přes jednu zásuvku”, jeden účet a obsluhu služeb z jednoho zákaznického centra.

Internet chello je k dispozici v Praze, v Brně, v Liberci a v Ostravě – Mariánských horách. Je nejrozšířenější vysokorychlostní kabelovou internetovou službou v České republice. Může ho využívat přes 300 000 domácností. Mezi jeho přednosti patří především stálé připojení 24 hodin denně za pevně stanovenou částku, mnohonásobně rychlejší přenos dat než při použití telefonní linky, kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik UPC, výhodný poměr technická kvalita/výkon/cena a žádné další nutné náklady, např. Na pronájem či koupi modemu a poplatky za telefon. K přednostem patří rovněž služby technické podpory Klientského centra UPC. Internet chello je možné si předplatit samostatně, bez objednávky nabídky kabelové televize.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR


UPC Česká republika

O UPC
UPC Česká republika je dceřinou společností UGC Europe, Inc. (UGC - NASDAQ: UCOMA), – vůdčí evropské společnosti na poli širokopásmové komunikace a zábavy – a patří do její divize UPC Broadband. Společnost sídlí v Praze a je největší českou a jednou z největších středoevropských komunikačních společností nabízejících širokopásmové služby. UPC dodává v České republice služby kabelové televize do stovek tisíc domácností v 84 českých městech. Vedle programu běžných domácích televizí přináší, a to ve špičkové technické kvalitě, mnoho specializovaných televizních kanálů, které jsou jinak nedostupné. Jde o filmové, česky mluvené, kanály HBO, HBO2 a Hallmark, dokumentární televizní kanály Discovery, Spektrum či Animal Planet, zpravodajské televizní kanály CNN, BBC World Service, CNBC a TA 3, hudební kanály jako třeba MTV, česky mluvené sportovní kanály Eurosport a Galaxie sport, dětský televizní kanál Fox Kids (opět v češtině) nebo o Private Gold, erotický kanál bez cenzury. Nabízí programy v němčině, angličtině, španělštině, ruštině, francouzštině, ale i třeba v polštině. Společnost UPC zdarma poskytuje ke kabelové televizi i zásuvku pro kvalitní příjem nejrozšířenějších rozhlasových stanic.

V září roku 2000 uvedla UPC Česká republika, a. s. na český trh službu UPC Direct. Jde o satelitní vysílání placených programů kabelové televize a řady volných satelitních televizních kanálů v digitální kvalitě. Služba UPC Direct má, a to bez výjimky, dosah po celém území republiky. Proto se také o UPC Direct říká, že je to „kabelová televize bez kabelu“. Signál je šířen ze satelitu Astra a zákazník může sledovat okolo stovky televizních programů, z nichž řada je shodných s nabídkou kabelové televize.
Nejoblíbenější a nejpopulárnější službou UPC v Praze a v Brně je v posledních letech vysokorychlostní internet chello - nonstop připojení za paušální měsíční cenu. Paušální cena za službu zahrnuje neomezenou dobu strávenou na síti

Tisková zpráva
UPC Česká republika





Reklama




Vybrané články