Quantcast

VIVA PLUS od ledna

| Tisk

VIVA PLUSZ posledních dnů je stále více patrno, že koncem roku a začátkem příštího bude na satelitech poměrně rušno. Skončí několik programů, jiné začnou vysílat. Dojde i ke změnám v názvech. Do této skupiny zajisté patří i německá VIVA ZWEI.

Dne 1.ledna 2001 startuje kolínský provozovatel hudební televize svoji novou televizní stanici se jménem VIVA PLUS. Ta nahradí v současnosti vysílanou stanici VIVA ZWEI. VIVA PLUS se má stát 'hudební televizí CNN' a přinášet tak každou hodinu hudební zprávy. Pro tento účel byly pro korespondenty stanice vybudovány kanceláře v několika městech a státech (Berlín, Hamburg, Londýn a Los Angeles).

Hudební nabídka stanice VIVA PLUS bude obsahovat videoklipy rocku, hip hopu, soulu, RnB a black music. Pomocí početných interaktivních pořadů jako Live Chat budou diváci moci přes WAP a SMS nebo e-mailem a telefonem spoluvytvářet s VJ program.



KDE NALADÍME TV VIVA ZWEI
Volně v analogu i digitálu na satelitech Astra 19.2E. V analogu na kmitočtu 11,303 GHz (polarizace horizontální, tón je na párové podnosné 7,02+7,20 MHz). V digitálu je VIVA ZWEI vysílána na kmit. 12,552 GHz (polarizace vertikální, SR 22000, FEC 5/6).

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články