Quantcast

Raceworld TV zahájil nekódované vysílání na Astře

| Tisk

logoSpolečnosti SES Astra a holandská RaceWorld TV dnes oznámily, že uzavřely kontrakt k nekódovanému satelitnímu vysílání přes satelitní systém Astra na pozici 19,2°E. Signál stanice si bude moci naladit více jak 30 miliónů domácností s DTH (direct to home - individuální příjem ze satelitu) ve 30 evropských zemích.

RaceWorld TV bude přinášet události z motosportu z celého světa. Kompletní program stanice se bude vysílat volně po celých 24 hodiny denně. Program stanice bude složen z přímých přenosů ze všech hlavních události včetně DTM, Champ Car, GrandAm, Formula 3 Euro Series a klasický motosport jako Daytona 24 hours, Le Mans 24 hours and the Sebring 12 hours. RaceWorld TV nabídne i pořady o motorkách, historických automobilech, zvězd grand prix a okruhů.

Bert Devies, zakladatel televize RaceWorld, k této události sdělil: "Jsem velmi potěšen, že RaceWorld TV zahájí vysílání na satelitu Astra, čímž bude program dostupný po celých 24 hodiny denně všem fanouškům motosportu v celé Evropě. Vysoký počet domácností s DTH z Astry nás přimělo k rozhodnutí uzavřít kontrakt právě se společností SES Astra. Volným vysíláním získáme výhodu v oslovení maximální skupiny satelitních diváků."

Alexandr Oudendijk, viceprezident SES Astra, tuto událost komentuje: "Velmi nás těší, že bude mít v nabídce kanál RaceWorld TV určený pro širokou skupinu diváků fanoušků motosportu s vysoce kvalitním FTA nabídkou pořadů. RaceWorld TV se připojí k více jak 250 digitálním nekódovaným televizním a rozhlasovým programů, které jsou již v nabídce Astry."

Parametry příjmu RaceWorld TV:

satelit: Astra 19,2°E
kanál: RaceWorld TV
kmitočet: 12,610 GHz
polarizace: vertikální
symbol rate: 22000
FEC: 5/6
SID: 12310
Video PID: 55
Audio PID: 56
NIT: 1
TID: 1112

Uživatelé set top boxů Philips, které se dodávají k příjmu UPC Direct najdou program na 47.předvolbě EPG.

přenosová trasa:

satelit: Astra 23,5°E
kanál: RaceWorld TV
kmitočet: 12,638 GHz
polarizace: horizontální
symbol rate: 3255
FEC: 3/4
SID: 1


Video PID: 33
Audio PID: 34
NIT: 0
TID: 0

Společnost SES Astra je lídrem na evropském satelitním trhu s DTH. Programy z Astry přijímá více jak 94 miliónů domácností ze satelitu nebo z kabelových sítích. Astra má v současnosti v provozu 12 satelitů, které přenášejí více jak 1400 analogových a digitálních televizních a rozhlasových programů, multimediálních služeb a přístupu k internetu. Hlavní dvě pozice Astry jsou 19,2°E a 28,2°E. Pro profesionální služby s přenosy DTC (direct to cable - šíření programů do kabelových sítí), SNG (Satellite Newsgathering) a příležitostné vysílání se nabízí kapacita na orbitální pozici 23,5°E. SES Astra je součástí společnosti SES Global.

RaceWorld TV je panevropský koncept multimediální televize a internetu s přenosy z motosportu. Stanice přináší přímé přenosy, záznamy a archívní přenosy a je aktivní na internetu a v mobilních telefonech.

redakce





Reklama




Vybrané články