Quantcast

Pravdivé příběhy na novém nekódovaném filmovém kanálu

| Tisk

Po dvojici nových filmových kanálů Bad Movies a Matinee Movies, které toto pondělí 25.4.2005 uvedla společnost Sit Up TV na britský trh, se již nyní mohou satelitní diváci těšit na další filmový nekódovaný kanál. Diváci nemusejí ani dlouho čekat. Řádné vysílání nového programu bude zahájeno ještě v tomto týdnu.

Již tento pátek 29.dubna 2005 odstartuje v 18:30 britského času (19:30 hodin středoevropského času) nový nekódovaný filmový kanál pod názvem True Movies. Stanice má přinášet pravdivé příběhy (odtud název kanálu True Movies).

True Movies již testuje na satelitu Eurobird-1 a díky vysílanému traileru se může divák seznámit, co nový kanál vysílat. Půjde o americké poměrně kvalitní a moderní filmy, které byly produkovány pro televizi v posledních deseti letech. Divák zde ale nemůže očekávat žádné hollywoodské kasovní trháky, které nadále může najít na speciálních filmových kanálech ale filmy na stanici, který může vyplnit značnou mezeru na trhu.

Parametry kanálu:
družice: Eurobird-1, pozice 28,5°E
kmitočet: 11,343 GHz
polarizace: vertikální
symbol rate: 27500
FEC: 2/3
SID: 52320
Video PID: 2319
Audio PID: 2320
NIT: 2
TID: 2304
Vysílání: FTA



Majitelé set top boxů Sky Digital najdou program na 333.předvolbě v EPG.

Za projektem True Movies je britská společnost Chart Show Channels Limited, provozovatel známého hudebního hitového kanálu Chart Show TV, B4 TV ale i oldies programu The Vault (oba jsou v FTA nabídce Sky Digital). Pod křídla Chart Show Channels Limited dále patří dvojice dětských programů Pop Channel a Tiny Pop, které vysílají také volně. Dále se provozovatel podílí na chodu kódovaných stanic The Amp, Scuzz a Flaunt.

Po vlně nákupních kanálů, které rozšířily volnou nabídku nekódovaných programů v paketu Sky Digital, dochází v posledních měsících a letech k poměrně značné změně - provozovatelé nákupních kanálů se nyní soustředí na nové úzce specializované programy, které na trhu doposud chybí. Nadále jsou další specifické kanály pro broadcastery nabídkových kanálů velkou výzvou, neboť mezi pořady či filmy mohou opět propagovat svoje výrobky či kanály.

V paketu Sky Digital nyní jsou k dispozici 3 volné filmové kanály - Horror Channel věnovaný thrillerům a hororům a dvojice kanálů Bad Movies a Matinee Movies. Tento pátek se nabídka rozšíří o čtvrtý filmový program - True Movies.

redakce





Reklama




Vybrané články