Quantcast

HUSTLER TV vstupuje do České republiky

| Tisk

logoSvětoznámá značka HUSTLER magnáta Larryho Flynta rozšiřuje své působení v Evropě a vedle časopisů a videodistribuce vstupuje nově i do světa kabelové televize. Včera 21. listopadu 2005 došlo k přejmenování stanic Private Gold a Private Blue, které nyní vysílají pod názvem HUSTLER TV a BLUE HUSTLER.

Všichni čeští diváci kabelové televize se tak mohou těšit na opravdu kvalitní televizní zábavu pro dospělé. Bezkonkurenční programová nabídka stanic HUSTLER TV přináší ty nejnovější, nejoblíbenější a nejžhavější tituly z proslulé kolekce HUSTLER, která výrazně obohatí a zpestří stávající program.

HUSTLER TV bude exkluzivně vysílat takové lahůdky jako například historicky nejprodávanější video s celebritou Paris Hilton - One Night in Paris. Diváci se mohou těšit také na světoznámé kolekce titulů Barely Legal, Asian Fever, Busty Beauties a také na originální programy Hustler Centerfolds, Can you be a Porn Star?, apod.



HUSTLER TV / BLUE HUSTLER lze naladit v síti kabelových operátorů v čele s UPC a Karnevalem nebo na platformě UPC Direct.

Václav Mozer
Zone Vision CZ





Reklama




Vybrané články