Quantcast

Karneval testuje až 30 megabitovou rychlost internetu

| Tisk

logoKarneval Media, operátor kabelové televize a vysokorychlostního internetu, testuje v některých částech své kabelové sítě nové rychlosti internetu. Někteří zákazníci proto mohli zaregistrovat zvýšení rychlosti až na 30 Mbps. „Testujeme možnosti sítě při vysokých rychlostech. Na kvalitu připojení to samozřejmě nemá žádný vliv,“ řekl Tomáš Kordík, produktový manažer Karneval Media.

V některých částech sítě mohli zákazníci zaznamenat také testování nových vyšších rychlostí internetových tarifů TURBO, které by měly vejít v platnost během prvního čtvrtletí 2006. „Testované rychlosti jsou vyšší o 50 až 100 procent než současné, ale ještě mohou být změněny. O veškerých finálních změnách parametrů internetových tarifů budeme včas informovat,“ uzavřel Tomáš Kordík.

Karneval vydává toto oznámení, aby zamezil spekulacím o výši testovaných rychlostí a datu jejich uvedení v platnost, které se nyní šíří po internetu.

· Karneval nevybírá zálohu na modem.
· Firma praktikuje politiku vrácení peněz – pokud se zákazník do 30 dnů od objednání rozhodne služby nevyužít, není mu nic účtováno.


· Žádný z tarifů nemá datový ani časový limit, pouze po přenesení určitého množství dat je rychlost snížena. Zákazník je však i nadále připojený a nemusí se obávat zvýšené platby.
· Službu je možné objednat přes modrou linku 844 115 116 či na www.karneval.cz .

Jan Hlaváč
mediální zástupce Karneval Media





Reklama




Vybrané články