Quantcast

Letní nabídka UPC: telef. paušál, internet, kabelová TV a UPC Direct na první dva měsíce za korunu

| Tisk

logoZákazník, který si během léta, přesněji do 31.8.2006, objedná telefonní službu UPC Telefon zaplatí za první dva měsíce od data instalace symbolický paušál 1 Kč.

Řádný paušál přitom činí u telefonní nabídky Basic 220 Kč a u služby Freetime 330 Kč. Nový zákazník navíc získá do osobního vlastnictví bezdrátový telefon Siemens, za který znovu zaplatí pouze jednu korunu.

"Tato letní nabídka spolu s dlouhodobě výhodnými tarify, kdy lze např. zdarma volat od pátku večer do pondělí ráno a večer po 19 hodině, má za úkol ještě více povzbudit zájem o telefonní služby UPC. Ty i přes nastupující prázdniny prodáváme po stovkách týdně", říká obchodní ředitel UPC Robert Kacovský.

Robert Kacovský současně počítá s tím, že symbolický paušál a nabídka firmy, že za zákazníka vyřídí příslušné náležitosti týkající se změny operátora ulehčí rozhodování těch klientů, kteří si jimi nechtějí znepříjemňovat život.

S obdobnou nabídkou přichází UPC i pro kabelovou televizi. Nový zákazník, který se rozhodne pro jednu ze dvou programových nabídek, zaplatí za první dva měsíce od data instalace pouze jednu korunu. Nemusí se přitom zavazovat k odběru služby na delší, např. jednoroční období. Stejná nabídka pak platí i pro internetové nabídky UPC starter, easy, light, classic, plus, extreme a zákazníkovi je navíc propůjčen potřebný modem opět za korunový jednorázový poplatek.



Rovněž ten, kdo se rozhodne pro sledování digitální satelitní televize UPC Direct, nepřijde zkrátka. Za jednu korunu je mu k dispozici přijímač a parabola a další jednu korunu pak zaplatí za první dva měsíce sledování více než sto padesáti televizních programů. Zde ovšem platí podmínka, že si službu oblíbené digitální satelitní televize, která je dostupná na celém území ČR, musí využívat nejméně po dobu jednoho roku.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR
UPC Česká republika





Reklama




Vybrané články