Quantcast

Karneval upravuje od září cenu programové nabídky MINI

| Tisk

logoKabelový operátor Karneval Media upravuje od 1. září 2006 cenu programového balíčku MINI, který bude stát měsíčně 199 korun včetně DPH (167,23 bez DPH). Nabídka MINI obsahuje dvanáct televizních programů. Zvýšení ceny o třináct korun měsíčně – zhruba o padesát haléřů denně – se dotkne pouze pětiny zákazníků připojených k síti společnosti. Většina klientů Karnevalu odebírá programově pestřejší nabídku KOMPLET, kde zůstává cena stejná.

Rovněž se nemění ceny ostatních produktů včetně internetových tarifů a služeb digitální televize. Dotovaná programová nabídka pro sociálně slabé zákazníky zůstává rovněž nezměněna. Všichni dotčení zákazníci a organizace jsou v těchto dnech o změnách informováni písemně.

Úprava ceny nabídky MINI je nutná kvůli požadavkům plnoucích z novely telekomunikačního a mediálního zákona, což v důsledku zvyšuje náklady kabelových operátorů.



Zákazníci programové nabídky MINI obdrží speciální nabídku, která jim v případě zájmu umožní přejít na programovou nabídku KOMPLET a digitální televizní balíček STANDARD. KOMPLET obsahuje 30 programů v češtině či slovenštině, včetně populárních kanálů jako Hallmark, Film+, AXN, Eurosport, Jetix, Animal Planet, BBC Prime či Discovery. STANDARD obsahuje české a slovenské televizní programy v digitální kvalitě. Více informací včetně ceníků je možné získat na modré lince Karnevalu 844 111 116 či www.karneval.cz.

Jan Hlaváč,
mediální zástupce Karneval Media





Reklama




Vybrané články