Quantcast

UPC zdarma přidává k UPC Direct interaktivní TV hry

| Tisk

logo Společnost UPC Česká republika v těchto dnech spouští pro zákazníky digitální satelitní televize UPC Direct novou službu - balíček interaktivních televizních her.

Každý zákazník UPC Direct, který má k dispozici „stříbrný“ set-top box Philips DSR 4101 (UPC ho propůjčuje v rámci objednávky za symbolický jednorázový poplatek 1 Kč), je může okamžitě začít hrát, a to bezplatně a bez jakéhokoliv dalšího omezení. Balíček v současnosti obsahuje tři interaktivní logické hry – Sudoku, Honba za diamantem a Zamotaný traktor.

Nezůstane ovšem jen u těchto tří her“, říká generální ředitel UPC Václav Bartoň, který současně slibuje že: „UPC Direct bude herní nabídku průběžně doplňovat“. Václav Bartoň v této souvislosti rovněž poukazuje na skutečnost, že UPC se tímto krokem zařazuje mezi první společnosti v České republice, které divákům nabízejí interaktivní služby - v jejím případě prostřednictvím digitální satelitní televize,

Sudoku, Honba za diamantem a Zamotaný traktor lze spustit pomocí dálkového ovladače. Do sekce Hry se dostává stisknutím tlačítka Guide (Průvodce), kde si zvolí možnost EPG (Elektronický programový průvodce - Electronic Program Guide) a následně sekci Hry. V ní si pak již vybírá herní nabídky.Pro nápovědu lze použít funkci “instructions”, “help” či tlačítko “i”.

V japonské logické hře Sudoku se vkládají čísla od 1 do 9 do 81 políček v 9 polích tak, aby se každé číslo v každé řadě a v každém poli objevilo jen jednou. Tato hra se dá hrát ve třech různých úrovních obtížnosti a každá úroveň obsahuje 100 různých variant.

Cílem dovednostní hry Honba za diamantem je sesbírat 5 diamantů. Agenti, které je třeba odstranit ze svých míst, tuto hru ještě více komplikují. V 50 variantách se hra stává stále složitější a také časově náročnější.

Logická hra Zamotaný traktor sestává ze 700 variant různé úrovně obtížnosti. Cílem je projet traktorem bránou na louku a vyhnout se přitom kravám a valníkům se slámou jedoucím po cestě.



Podrobný popis her lze nalézt v elektronickém programovém průvodci UPC Direct.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR
UPC Česká republika





Reklama




Vybrané články