Quantcast

UPC v roce 2008 zachová většinu cen, některé i sníží

| Tisk

logo Společnost UPC v příštím roce nebude zvyšovat ceny za svůj internet, telefonní služby, digitální kabelovou televizi ani za satelitní digitální televizní službu UPC Direct. A to i přesto, že UPC plánuje rozšířit televizní nabídku o řadu nových programů, nabídnout nový, výhodný telefonní tarif a zrychlit internet.

Od 1. ledna 2008 UPC rovněž vyjde vstříc zákazníkům digitální kabelové televize a sníží paušální poplatek za set top box pro další televizní přijímač o 110 Kč, tedy na 90 Kč.

K témuž datu upraví poplatky za analogovou kabelovou televizi. Měsíční poplatek u základní nabídky Mini vzroste o inflační index a o zdražené poštovné, tedy o 10 Kč na 209 Kč měsíčně. O stejnou hodnotu vzroste i poplatek za jednostupňovou nabídku.U rozšířené nabídky Klasik, která zahrnuje až 45 televizních programů, pak dojde k vyrovnání cen na úroveň, kterou již několik let platí zákazníci bývalé kabelové televize Karneval, tedy na 499 Kč. Tyto cenové úpravy se ovšem nedotknou žádného ze zákazníků, který si předplácí analogovou kabelovou televizi spolu s další službou - tedy internetem nebo telefonem. U těchto „balíčků“ služeb se ceny měnit nebudou. Všechny ceny jsou koncové a zahrnují DPH.

Balíčky služeb od UPC se stanou v roce 2008 ještě výhodnější než doposud“, upozorňuje v této souvislosti obchodní a marketingový ředitel Robert Kacovský a dodává: „i když analogové televizní vysílání zachováme tak dlouho, jak bude potřeba, nezastírám, že pro zákazníky stále více zajímavější služba digitální kabelové televize v kombinaci s internetem nebo telefonem UPC, popřípadě s obojím. Už proto, že obsahová kapacita analogové kabelové televize je co do počtu programů vyčerpána, zatímco přidávání nových televizních programů do digitální kabelové televize je zatím téměř neomezené. A s přidáváním začneme hned na začátku prosince,“ slibuje Robert Kacovský.

Analogová kabelová televize UPC zahrnuje až 45 televizních kanálů, digitální kabelová televize 68 televizních kanálů a digitální satelitní televize UPC Direct pak až 150 televizních kanálů. Jde o atraktivní televizní programy všech žánrů, které často nejsou jinak dostupné na trhu. Uživatelů televizních služeb UPC se nijak nedotýká současný přechod pozemního analogového vysílání na digitální – vše zabezpečuje společnost.

Vysokorychlostní internet UPC, který má sedm cenově a rychlostně rozlišených nabídek, je dlouhodobě hodnocen jako nejoblíbenější na trhu.Mezi jeho přednosti patří především stálé připojení 24 hodin denně, kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik, výhodný poměr technická kvalita/výkon/cena, bezlimitní přenos dat, modem propůjčený zdarma, technická podpora a žádné další náklady, např. poplatky za pevnou telefonní linku.



Služba UPC telefon pak mimo jiné nabízí neomezené volání zdarma mimo špičku, neomezené volání zdarma v síti UPC, jednotnou cenu volání do mobilních sítí, výrazně nižší paušál za telefon než u dominantního národního provozovatele a profesionální instalaci.

František Malina

tiskový mluvčí a ředitel PR





Reklama




Vybrané články