Quantcast

JimJam startuje plně česky 3. prosince

| Tisk

logo Nová televizní stanice pro děti, JimJam, spouští v pondělí 3. prosince 2007 své vysílání v České republice a na Slovensku

JIM JAM je televizní stanice věnovaná dětem předškolního věku od 1 roku do 6 let.
Všem zvídavým a hravým dětem přinese nejslavnější a nejoblíbenější dětské seriály a postavičky, jako jsou například Tomáš a přátelé, Bořek Stavitel, Požárník Sam nebo Barney a přátelé.

Alena Blahovcová, ředitelka české pobočky společnosti Chello Zone k tomu dodává: „Program stanice JimJam je inspirován posledními světovými trendy v oblasti dětské televizní zábavy. Přináší naprosto ojedinělou skladbu dětských pořadů, pohádek a písniček, u kterých se děti pobaví, ale zároveň mohou poznávat okolní svět a rozvíjet svou osobnost.“

JimJam baví i vychovává. Podporuje dětskou fantazii a tvořivost, pomáhá rozvíjet pohybové i jazykové schopnosti. To vše ve společnosti oblíbených dětských hrdinů jako jsou například Mašinka Tomáš nebo Bořek Stavitel. Se stanicí JimJam mohou mít rodiče jistotu, že čas strávený sledováním televize je pro jejich děti přínosný a zároveň je i baví.

Stanice JimJam bude vysílat 24 hodin denně a bude plně dabována do českého jazyka.

Televizní stanici JimJam již na začátku prosince 2007 naladí zákazníci UPC v České republice a na Slovensku v rámci digitální kabelové a satelitní televize. Dále pak předplatitelé balíčku MULTI na kartách satelitních platforem CS Link (karty Trade&Technology) a SkyLink a zákazníci celé řady dalších kabelových operátorů. “Rozšíření stanice JimJam do ostatních sítí bude pokračovat v závislosti na výsledcích probíhajících obchodních jednání,” dodává Alena Blahovcová, ředitelka české pobočky společnosti Chello Zone, která stanici JimJam na území České republiky a Slovenska distribuuje.



O stanici JimJam

Televizní stanice pro děti JimJam vysílá pestrou programovou skladbu složenou z celosvětově oblíbených animovaných pořadů, písniček a scének.

Zábavu mají na starosti animovaní hrdinové, kteří se skamarádili již s miliony dětí po celém světě a získali si důvěru jejich rodičů. Nebudou chybět Mašinka Tomáš (Locomotive Thomas™), vynalézavý Bořek Stavitel (Bob the Builder™), Požárník Sam (Fireman Sam™), ctižádostivá myška Angelina Balerína (Angelina Ballerina™) nebo upovídaný dinosaurus Barney (Barney™).

JimJam je určen všem dětem ve věku od jednoho roku do šesti let. Vytváří podnětné a přitom bezpečné prostředí, ve kterém se děti postupně učí novým věcem. Díky plnému českému dabingu včetně písniček se děti mohou se svými hrdiny ztotožnit a plně si užít kouzelné příběhy na obrazovce.

JimJam byl poprvé spuštěn v roce 2006 na platformě Sky Italia a dnes ho naladí více než čtyři miliony platících domácností. V září 2007 program změnil v rámci společného podniku Chellomedia, patřící do skupiny Liberty Global, a HIT Entertainment, majitele a následně je představován na mezinárodní scéně.

Václav Mozer
Chellozone





Reklama




Vybrané články