Quantcast

Změny v nabídce analogového vysílání kabelové TV UPC

| Tisk

logo Společnost UPC Česká republika, a. s. oznamuje, že v těchto dnech dojde ke změnám v nabídce televizních programů její analogové kabelové televize, kterou dosud mohli sledovat všichni ti, kteří byli zákazníky převzaté společnosti Karneval. Z nabídky zmizí dětská tv stanice Cartoon Network/TCM a britská televizní stanice BBC Prime. Cartoon Network bude nahrazen dětskou tv stanicí JimJam a BBC Prime televizní stanicí pro kutily TV Deko.

Tv stanice Cartoon Network/TCM opouští nabídku proto, že v kategorii dětských programů klesla v oblíbenosti u dětských i dospělých diváků na poslední místo. Mimo jiné i proto, že vysílala pouze v angličtině a navíc přišla o řadu dětských seriálů z dílny MGM a Warner Bros, které byly umístěny na jiné TV kanály. Večerní filmy z nabídky Cartoon Network/TCM jsou pak povětšině vysílány v české verzi na tv stanici MGM.

BBC Prime v neúplné české verzi (cca třetina programů s českými titulky) pak po několika letech končí své působení v ČR. Nicméně společnost BBC Enterprises již oznámila svůj záměr přinést v budoucnu na středoevropský mediální trh čtyři nové programy pro celou rodinu. Společnost UPC bude tento její projekt pozorně sledovat.

JimJam, nově zařazená televizní stanice věnovaná dětem předškolního věku, vysílá 24 hodin denně, plně v češtině a bez jakýchkoliv komerčních reklam. Exkluzivně uvádí slavné a oblíbené dětské seriály jako např. Bořek stavitel, Tučňák Pingu, Tomáš a přátelé, Barney a jeho přátelé, a podobně. Program stanice JimJam reaguje na aktuální trendy v oblasti zábavy pro děti a oproti jiným stanicím se zcela soustřeďuje na bezpečnou programovou nabídku pro nejmenší dětské diváky a kombinuje inspirující zábavu s nenásilnou a chytrou výukou.

TV DEKO nabízí praktické znalosti a zkušenosti a zajímavé nápady při zkrášlování bytu, domu nebo zahrady jak pro zběhlé kutily, tak pro naprosté nováčky. Vysílá denně od 8.00 do 22.00, plně v češtině.

Kabelová analogová televize UPC dnes nabízí na 40 televizních programů, z toho na 33 v české nebo slovenské verzi (česky, slovensky mluvené nebo s titulky).



Digitální kabelová televize UPC pak nabízí přes 65 televizních programů.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR





Přečtěte si také

Reklama




Vybrané články