Quantcast

Fine Living Network k 1.4. nahradí stanici Zone Club

| Tisk

logo Na českém a slovenkém trhu a v celém regionu EMEA dojde k rebrandingu stanice Zone Club na nový kanál pod názvem Fine Living Network. K 1. dubnu / aprílu bude stávající stanice Zone Club proměněna ve vysílání lifestylového programu Fine Living Network. Stanice se bude vysílat všude ta, kde se nyní vysílání Zone Club - tedy v regionu EMEA - Evropa, Střední Východ a Afrika.

Kanál Fine Living Network díky tomu bude od počátku dostupný ve více než 60 zemích EMEA. Mezinárodní distribuce kanálu Fine Living Network, známého také pod označením FLN, je nejnovějším produktem společného podniku, který v loňském roce založila společnost Scripps Networks Interactive spolu s Chello Zone, britskou pobočkou společnosti Chellomedia, jež je součástí nadnárodní korporace Liberty Global, Inc.

FLN přichází zaplnit distribuční prostor, vytvářený dosud lifestylovým a zábavním kanálem pro ženy Zone Club. Program Zone Club vložila společnost Chello Zone do společného podniku při jeho vzniku v listopadu loňského roku. Od samého počátku ho tak bude moci v rámci oblasti EMEA sledovat FLN 2,6 milionu domácností. Vysílání Zone Clubu na území Maďarska a Polska, které pokrývá 6,5 milionu domácností, zůstává nezměněno a nadále tvoří součást portfolia 11 kanálů řízeného společností Chello Central Europe, pobočkou společnosti Chellomedia.

Debut FLN následuje bezprostředně po spuštění kanálu Food Network, jenž byl prvním, který z tohoto společného podniku vzešel. Food Network nyní může sledovat více než 10 milionů domácností ve Velké Británii a v oblasti EMEA.

FLN bude postupně dále zlepšovat nabídku lifestylového obsahu Zone Clubu a zaměří se na pět hlavních žánrů – domácnost, vaření, cestování, styl a zdraví. Vysílání bude čerpat z vlastní premiérové produkce společnosti Scripps Networks, kterou budou doplňovat vybrané pořady jiných producentů.

Spolu s televizním kanálem FLN vstoupí na mezinárodní trh také webové stránky finelivingnetwork.com. Webové stránky jsou vytvořeny tak, aby poskytovaly společný prostor všem, kdo žijí život naplno a umějí si vychutnat to nejlepší, co život nabízí.

Televizní kanál i webové stránky budou prezentovat práci těch nejlepších světových designérů, kuchařů či odborníků na módu a životní styl. Diváci se tak mohou v rámci lákavého spojení zábavy a inspirace setkat např. s půvabnou italskou šéfkuchařkou Giadou DeLaurentiis, špičkovým interiérovým designérem Vernem Yipem či australským odborníkem na cokoli kolem zahrad Mattem Jamesem.



Fine Living Network představuje další kvalitní výsledek spolupráce mezi Scripps Networks a Chello Zone,“ uvedl Greg Moyer, prezident Scripps Networks International, globální vývojové sekce společnosti Scripps Networks Interactive. „Tento nový kanál se jednoznačně stane měřítkem toho nejlepšího na poli televizní produkce z oblasti domácnosti, jídla a módy a jeho diváci se mohou těšit na širokou škálu kvalitních programů ve stylovém a zábavném kabátě.“

Fine Living Network je dokonalý ‚následovník‘ úspěšného spuštění kanálu Food Network v zemích EMEA, k němuž došlo před několika měsíci,“ dodává Dermot Shortt, generální ředitel Chello Zone.

Chello Zone zodpovídá za provoz, prodej a distribuci FLN ve všech zemích EMEA. V České republice a na Slovensku pověřila distribucí kanálu společnost Chello Central Europe.

Program stanice Fine Living Network najde zájemce v sekci UPLOAD.

redakce





Reklama




Vybrané články