Quantcast

ADB dodá přijímače ADB-5810SX a ADB-3820S pro MagioSat

| Tisk

Společnost ADB (Advanced Digital Broadcast), přední dodavatel technologie ke globálnímu digitálnímu televiznímu průmyslu, oznámila, že dodá dva hybridní interaktivní satelitní HD set top boxy společnosti Slovak Telekom, provozovateli satelitní placené televize Magio Sat. Slovak Telekom spustil svoji digitální televizi přes satelity Amos před několika měsíci.

"Naše společnost byla první, která poskytla triple play služby na Slovensku v roce 2006. V ADB jsme našli skvělého partnera napříč polem testů pro úspěšné rozšíření Magio TV na satelitu k našim zákazníkům v celé zemi", řekl Ruediger J. Schulz, Chief Operating Officer Network a Information Technology společnosti Slovak Telekom.

ADB-5810SX ADB dodá provozovateli pay-tv platformy Magio Sat dva set top boxy - HD PVR set top box ADB-5810SX a HD přijímač ADB-3820S. PVR přijímač ADB umožní zákazníkům využívat rozsáhlých funkcí poskytovaných Magio Sat - včetně nahrávání pořadů, pozastavení, převíjení,EPG a Magio Internet Portal. Oba produkty jsou připraveny pro běžnou uživatelskou obsluhu, včetně přístupu k osobním multimediálním souborům a pozastavení živého vysílání přes USB stick. Přístroje jsou připraveny pro budoucí interaktivní služby a také VOD.



François Pogodalla, CEO společnosti Advanced Digital Broadcast doplňuje: "Společnost Slovak Telekom spustila Magio TV v roce 2006 a od té doby ej to měřítko pro digitální TV v zemi. Jsme velmi potěšeni, že jsme byly vybráni jako partner pro Slovak Telekom pro poskytování skutečně lepších uživatelských zkušeností ke všem domácnostem na Slovensku".

MagioSat je jednou z DTH pay-tv služeb na Slovensku a jedním z poskytovatelů obsahu ve vysokém rozlišení. Platforma NagioSat zahájila testovací vysílání na podzim loňského roku. Oficiální provoz odstartovala v polovině ledna letošního roku. Využívá kapacitu na satelitech Amos 2/3, kde je také sesterská maďarská služba T-Home. Služba je kryptována systémem Conax. Karta s přijímačem jsou párovány.

redakce





Reklama




Vybrané články