Quantcast

Sundace Channel HD odstartoval v paketu UPC Direct

| Tisk

logo Na DVB-S2 transpondéru satelitní platformy UPC Direct odstartoval další kanál ve vysokém rozlišení obrazu - Sundace Channel HD. Stanice byla oficiálně zařazena do HD balíčku operátora bez navýšení ceny. Program byl umístěn na 123. programovou pozici dotovaných HD přijímačů provozovatele. Majitelé vlastních set top boxů si musí stanici doladit ručně na následujících parametrech.


obrázek

technické parametry příjmu:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 11,843 GHz
polarizace: vertikální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
service ID: 31007
video PID: 401
audio PID: 412 (anglicky, AC3)


titulky: anglické, řecké, polské
CA systém: CryptoWorks (0D02), ICE (0D97 - CryptoWorks), Nagra Media Access (CAID 1815 - Nagravision)

Sundace Channel vysílá nezávislou produkci světového kina, dokumenty, krátké filmy a informační pořady o filmech. Všechny filmy se vysílají v originálním jazyce s anglickými titulky. Program neobsahuje reklamu.

Program Sundance Channel odstartoval v roce 1996 a stal se společným projektem Showtime Networks, Universal Studios a Roberta Redforda, který je kreativním ředitelem sítě. V květnu 2008 kanál koupila společnost Rainbow Media. Vstupem Sundance Channel do Evropy bude program poprvé vysílání za hranicemi USA.

Připomeňme, že první testy Sundance Channel HD se na platformě UPC Direct objevili 23.6.2011. Pak byla programová pozice odpojena. UPC Direct je jedinou DTH platformou, která tento program poskytuje.

redakce





Reklama




Vybrané články