Quantcast

TV.DISCO - nová hudební televize startuje

| Tisk

logo Na satelitním systému Hot Bird (13°E) startuje další polská hudební televize - TV.DISCO. Stanice naplánovala svůj oficiální start na 27.9.2011 na 10:30 hodin. Kanál TV.DISCO vlastní společnost 4fun Media. V provozu jsou již i internetové stránky www.tvdisco.pl. U příležitosti zahájení TV.DISCO bude v sídle provozovatele stanice ve Varšavě uspořádána tisková konference.

TV.DISCO je hudební stanice, která chce být alternativou pro stávající hudební stanice pop a pop-dance a chce vyplnit další mezeru na trhu.

TV.DISCO bude přinášet několik druhů hudebních žánrů, které je možné dnes vidět v televizi jen velmi zřídka - disco, dance, techno, disco, house, eurodance. Na nové stanici budou vládnout hity 80. a 90. let (ABBA, Boney M, Bad Boys Blue, Modern Talking), dance music (Anthony Moon, Alcemist Project, East Clubbers), disco polo (Bayer Full, Boys, Spike, Tomasz Niecik), hitparády, nový interaktivní formát „Niech żyje bal” (Ať žije zábava) a také tématická hudební pásma.

Televize má již připravenou hudební knihovnu a základní programový obsah. Kanálem TV.DISCO chce firma 4fun Media S.A. oslovit novou skupinu diváků - osoby z měst s méně než 5 tisíci obyvateli, lidi ve věku 16 let a starší.


obrázek

technické parametry:

satelit: Hot Bird 6 (13°E)
kmitočet: 11,642 GHz
polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
modulace: QPSK


service ID: 10626
video PID: -
audio PID: -
CA systém: žádný, plán. FTA

V době publikování textu stanice ještě nevysílala. Na jednom z transpondérů satelitu Hot Bird 6 (13°E) se již vysílala programová pozice bez video a audio PIDu, což znamená, že některé přístroje tuto programovou pozici zatím nenaleznou, eventuálně uloží pozici mezi rádia.

S využitím satkurier.pl

redakce





Reklama




Vybrané články