Quantcast

Další plánované programy v UPC Direct

| Tisk

logo UPC DirectČeští a slovenští abonenti digitální satelitní televize UPC Direct zaregistrovali během 2 dnů příznivé změny.

Poslední zářijový den společnost Discovery Networks představila českým a slovenským divákům novou podobu oblíbené stanice Discovery Channel. Novinkou v programu je nahrazení původního 24hodinového programu, skládající se ze čtyř opakujících se šestihodinových bloků, novým celistvým 18hodinovým programem, který zároveň obsahuje více nových pořadů a méně repríz. Divákům je tak nyní nabízena stejná verze stanice, která je nabízena divákům v Polsku a Maďarsku.

První říjnový den odstartoval v 9:00 hodin český sportovní kanál Galaxie Sport. Po náročných několikaměsíčních jednáních se tak diváci dočkali programu, který je 'ušitý' zájmům domácích diváků (hokej, fotbal).

Nový Discovery Channel a Galaxie Sport nejsou jedinými programy, které rozšířily základní nabídku 'Rodina' paketu UPC Direct.

Stanice OPatrně ještě v tomto roce bude domácí platforma UPC Direct rozšířena o první český hudební kanál STANICE O. O brzkém zařazení do UPC Direct je přesvědčen i generální ředitel Stanice O Jiří Němeček. Potvrdil to i v rozhovoru, který našemu serveru nedávno poskytl.

Stanice O rozšíří již bohatou nabídku videoklipových stanic, které může přijímat uživatel UPC Direct. Namátkou jmenujme MTV Base, MTV Hits, MTV Europe, MTV2 Europe, VH1 European, VH1 Classic či volné Viva Television, Viva Plus a další.



Dalším programem, který rozšíří nabídku UPC Direct je česká komerční televizní stanice Prima. Vysílání v UPC Direct má být zahájeno na Nový rok. Stanice by si tak mohla zlepšit dostupnost svého signálu, informuje i včerejší článek na RadioTV.cz.

TV programy Stanice O a Prima mohou již nyní přijímat diváci ze satelitu EuroBird 1 (pozice 28.5E). K příjmu Primy je zapotřebí dekódovací karta Czech Link, Stanice O vysílá volně.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články