Quantcast

Galaxie Sport a Prima do UPC Direct

| Tisk

logo UPC DirectNa Parabola.cz jsme Vás již v minulých měsících informovali o jednáních mezi majitelem a jednatelem Galaxie Sport panem Jiřím Hojgrem a UPC o zařazení českého sportovně-hudebního programu Galaxie Sport do nabídky kabelové televize UPC a zároveň také do satelitní UPC Direct.

Galaxie SportSložitá jednání s UPC, která probíhala již od zahájení vysílání Galaxie Sport od začátku dubna 2002 nepřinesla žádné viditelný posun k lepšímu. Nová jednání s p. Hojgrem, která koncem srpna iniciovala sama UPC, přinesou zřejmě své první výsledky. V paketu UPC Direct, stejně tak i v kabelu UPC by se do poloviny října měla objevit Galaxie Sport. Stanice, po které nejčastěji volají abonenti UPC Direct, kterým chybí sportovní kanál zaměřený na sporty vyhledávané českými diváky (hokej, fotbal, aj.).

Ve stejné době se má v paketu UPC Direct objevit i česká komerční stanice TV Prima, která může být kvalitním rozšířením základní nabídky 'Rodina'.

Rozšíření nabídky UPC Direct přichází ve chvíli, kdy společnost UPC Česká republika nabízí od konce srpna do poloviny prosince 2002 službu UPC Direct za akční ceny.



Galaxie Sport je česká sportovně-hudební televize, která zahájila vysílání 1.4.2002 na satelitu Eutelsat W1 (pozice 10E), na kmitočtu 12,703 GHz, polarizace vertikální, SR 2963, FEC 3/4. Signál je kódován systémem Irdeto1. Satelitní signál, který zpočátku sloužil jen jako distribuční trasa pro kabelové rozvody je nyní uvolněn i pro individuální příjem. Za částku 2650,-Kč je možné získat předplatné Galaxie Sport na jeden rok.

Televize Prima je česká komerční stanice, která distribuuje svůj signál na sadu terestrických vysílačů pomocí satelitu EuroBird1 (pozice 28.5E), kde vysílá v rámci paketu Czech Link na kmitočtu 12,607 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4. Program je kompletně kódován systémem CryptoWorks. Individuální příjem je možný díky kartám Czech Link, které je možné zakoupit u většiny prodejců satelitní a anténní techniky.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články