Quantcast

Galaxie Sport do UPC Direct

| Tisk

Galaxie SportSpolečnost UPC iniciovala nová jednání o zařazení české TV stanice Galaxie Sport do programové nabídky UPC. Informaci serveru RadioTV.cz potvrdil majitel a jednatel Galaxie Sport pan Jiří Hojgr.

Nová jednání mají být zahájena začátkem příštího týdne, nelze však ani přibližně říci datum zařazení programu Galaxie Sport do nabídek UPC. Všechny změny musí být schváleny firmou UPC v Holandsku.

V případě úspěšných jednání UPC s majitelem a jednatelem Galaxie Sport panem Jiřím Hojgrem lze očekávat, že Galaxie Sport bude brzy zařazena i do satelitní nabídky UPC Direct.

Zařazením programu Galaxie Sport do základní nabídky UPC Direct by bylo splněno přání mnoha abonentů. Společnost UPC by tak konečně vyšla vstříc svým předplatitelům.



V těchto dnech se objevují i náznaky možného zařazení programu Prima a dalších českých programů, o kterých zatím nejsou žádné dostupné informace.

Galaxie Sport je český sportovně-hudební program, který zahájil vysílání 1.4.2002. Distribuční signál Galaxie Sport, sloužící doposud jen pro kabelové sítě, je vysílán na satelitu Eutelsat W1 (pozice 10E), na kmitočtu 12,702 GHz, polarizace vertikální, SR 2963, FEC 3/4. Signál je zabezpečen proti neautorizovanému příjmu systémem Irdeto1. Satelitní signál zabezpečuje INTV.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články