Quantcast

Discovery HD Showcase s novým vzhledem

| Tisk

obrázek Discovery Networks pro Evropu, Blízký východ a Afriku (EMEA), divize společnosti Discovery Communications, která je světovým lídrem v oblasti dokumentární tvorby a televizní zábavy, oznámila, že televizní stanice Discovery HD Showcase bude vysílat s novým vzhledem. Změna se týká diváků ze zemí Beneluxu, severní a jihovýchodní Evropy, Blízkého východu, Afriky a Turecka.

Stanice nasadí ostřejší animované logo, novinkou budou také předěly mezi jednotlivými pořady a další informační grafika. Nové logo podtrhuje atraktivní obsah v HD kvalitě, který Discovery HD Showcase nabízí.

Nový vzhled kanálu bude představen společně s několika novými pořady, mezi které patří například seriál Mohutná Missisippi (Mighty Mississippi) nebo zbrusu nové epizody fascinujícího pořadu Jak se to dělá (How It's Made). Dále bude uvedený seriál Červí dírou s Morganem Freemanem (Through the Wormhole with Morgan Freeman), ve kterém herec oceněný filmovou akademií odhaluje společně s televizními diváky největší tajemství vesmíru.

Vysílání s novou grafikou začne 20. června 2012.


obrázek


obrázek

Discovery HD Showcase je jednou z největších globálních televizních značek, které nabízejí televizní pořady ve vysokém rozlišení. Díky mimořádnému obrazu a zvuku stejně jako díky poutavým pořadům o cestování, přírodě, životním stylu, historii a kultuře se svět a realita, jenž nás obklopují, zdají být bližší, zajímavější a povědomější. Tento kanál vysílá čtyřiadvacet hodin denně a jeho programová nabídka je unikátní kombinací nejlepších seriálů a dalších produkcí z portfolia společnosti Discovery.



Discovery HD Showcase nabízí kvalitní obsah, dynamické pojetí a moderní vysílací vzhled. Vysílání odpovídá současným trendům, což ve výsledku umožňuje lépe a efektivněji zasáhnout zejména mužské diváky, kteří se zajímají o nové technologie a zvuk i obraz v té nejlepší kvalitě. Mimo to Discovery HD Showcase je zlatým standardem vysokého rozlišení. Tato stanice využívá formát 1080i, čímž garantuje nejvyšší kvalitu a nezapomenutelné divácké zážitky.

Discovery HD Showcase začal jako první na světě s vysíláním 24 hodin denně, 7 dní v týdnu v HD kvalitě v USA v roce 2002. Discovery HD Showcase byl spuštěn v roce 2006 v Polsku, v roce 2007 v Maďarsku a na Slovensku a v roce 2009 v Rumunsku a také v České republice.

redakce





Reklama




Vybrané články