Quantcast

UPC DTH: Nejvíce klientů získává v Česku a v Rumunsku

| Tisk

logo Nejvíce nových klientů získává lucemburská mediální společnost UPC DTH v České republice a v Rumunsku. Naopak klienty ztratila jen v Maďarsku. Vyplývá to z reportu společnosti Liberty Global za druhý kvartál 2012.

Česká republika a Slovensko

V České republice a na Slovensku provozuje UPC DTH svoji satelitní placenou televizi pod obchodním názvem freeSAT. V Česku získala společnost za duben, květen a červen celkem 5 tisíc nových klientů a celkem má 90.600 zákazníků.

Dobře si vede UPC i na Slovensku, kde za tři měsíce získala 1 tisíc nových klientů a celkový počet zákazníků tak překročil 50 tisíc (přesně 50.300 klientů).

Maďarsko

Na maďarském trhu působí operátor pod původní značkou UPC Direct. Za tři měsíce zde ztratila 300 klientů. Maďarský trh prakticky pořád rostl.

UPC Direct měla v Maďarsku na konci června 226 tisíc abonentů a je stále druhým největším trhem pro operátora.

Rumunsko

Na rumunském trhu funguje placená televize UPC DTH pod názvem Focus Sat. Za tři měsíce zde společnost získala 3.200 klientů a celkově zde má 287.000 zákazníků.



Satelitní služby freeSAT by UPC Direct, UPC Direct a Focus Sat se vysílají z kapacit satelitů Thor 5 a Thor 6 na pozici 0,8°W. Nabídka je kryptována systémy CryptoWorks, Irdeto, Nagravision a Conax.

Celkově UPC DTH poskytuje služby pro 653.900 zákazníků, tedy mezikvartálně o 8.900 klientů více.

redakce





Reklama




Vybrané články