Quantcast

UPC přináší od 3. září balíček ruských programů

| Tisk

logo Nový balíček čtyř televizních programů v ruském jazyce představí UPC Česká republika svým zákazníkům od 3. září 2012. Nabídka obsahuje plnoformátovou státní televizi Pěrvyj kanal, na bohatou ruskou kinematografii zaměřené Dom Kino, dokumentární stanici Vremja a hudební program Muzika Pěrvogo.

Zatímco Pěrvyj vysílá plnoformátové programy všech žánrů, specializované Dom Kino je určeno milovníkům současné ruské i světové kinematografie. Vremja nabízí životopisné dokumenty o legendách ruské historie, jakož i dokumenty o pohnutých ruských dějinách či rozhovory se světovými osobnostmi, a to bez reklamních spotů. Program stanice Muzika Pěrvogo je pak orientován na diváky se zájmem o ruskou moderní, zejména popovou a rockovou hudbu včetně živých přenosů z koncertů.

UPC Česká republika uvede doplňkový balíček v ceně 130 Kč měsíčně, v případě internetové objednávky se slevou 50 % na prvních šest měsíců.

Doposud nabízela UPC Česká republika třináct zahraničních stanic, u kterých si klienti mohli zvolit vedle českého jazyka i ruskou zvukovou stopu, např. Eurosport HD, Discovery Channel, Nat Geo HD, Nickeelodeon či Euronews.



UPC Česká republika, s.r.o. je největším českým poskytovatelem placených televizních služeb a širokopásmového vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1,34 milionu domácností v 370 lokalitách. Služby UPC využívá 1,2 milionu zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc.

Juraj Gerbery
Public Policy Manager





Reklama




Vybrané články