Quantcast

O2 TV se od základu změní. Vysílání bude v režii diváka

| Tisk

* nová O2 TV umožní přehrání libovolného pořadu odvysílaného v uplynulých třiceti hodinách
* nastavit nahrání vybraného pořadu lze i přes web nebo prostřednictvím chytrého telefonu
* novou O2 TV je možné naladit na novém set-top-boxu s moderním designem - více ve fotogalerii pod zprávou

Největší provozovatel internetového televizního vysílání (IP TV) v Česku, společnost Telefónica, od 15. července radikálně mění svou digitální televizi O2 TV. Nová televize zákazníkům nabídne celou řadu nových funkcí - například intuitivní, přehledné ovládání či nový a moderní vzhled menu. Vše o nové televizi najdou uživatelé na www.o2.cz/jinao2tv.

"Nevyhovuje vám vysílací čas, zmeškali jste váš oblíbený pořad? Nevadí. Nyní si může každý sestavit vlastní televizní program, který se přizpůsobí jeho časovým možnostem. S novou O2 TV si vybrané pořady mohou zákazníci nahrát a pustit v čase, kdy se jim to hodí. Je možné pustit jakýkoliv pořad, který byl odvysílán v uplynulých třiceti hodinách, či si pustit od začátku pořad, který už běží a je třeba ve své polovině," vyzdvihuje některé z funkcí O2 TV Petr Matějovský, ředitel segmentu mobilní hlas a data společnosti Telefónica.


obrázek

Foto č. 1 - Hlavní menu O2TV


obrázek

Foto č. 2 - Videotéka O2TV


obrázek

Foto č. 3 - Programový průvodce O2TV


obrázek

Foto č. 4 - Seznam kanálů O2TV

Hlavní novinky O2 TV

* moderní design uživatelského menu a intuitivní ovládání
* zpětné zhlédnutí libovolného pořadu (timeshift) - možnost přehrát jakýkoli pořad odvysílaný v uplynulých třiceti hodinách
* možnost pustit si právě vysílaný pořad od začátku
* možnost zastavit sledovaný pořad a pokračovat v jeho sledování později
* nahrávání - nově lze nahrávat i právě vysílaný pořad nebo zadat opakované nahrávání např. seriálu
* vlastní řazení programů

"Nové prostředí služby nyní testují naši zaměstnanci, následně jej nabídneme novým zájemcům o O2 TV a postupně na něj převedeme více než 140 tisíc našich současných zákazníků," upřesňuje Daniel Vondráček, manažer pro služby obsahu společnosti Telefónica Czech Republic.

Nová O2 TV s novým set-top-boxem

V první fázi bude ke sledování nové O2 TV nutné vlastnit nový set-top-box Evo4-T.Ten si zákazníci mohou pořídit na splátky ve výši 69 Kč měsíčně po dobu dvou let, nebo koupit v hotovosti za 1656 Kč. V pozdější fázi bude možné využívat nové prostředí služby O2 TV i na stávajícím set-top-boxu. Zákazníci budou o migraci svých set-top-boxů do nového uživatelského prostředí předem informováni.


obrázek




obrázek

O2 TV je na trhu téměř sedm let

Společnost Telefónica začala službu O2 TV nabízet v září 2006. Nyní ji využívá více než 140 tisíc zákazníků, především domácností.

O2 TV lze spolu s internetovým připojením o rychlosti až 20 Mbps získat už za 656 Kč měsíčně. Uživatel tak získá spolehlivé připojení k internetu a možnost vybrat si z více než stovky televizních programů - v základní ceně je více než 50 programů složených ze standardní nabídky a jednoho z volitelných tematických balíčků. Při kombinaci s mobilními hlasovými službami může využít stokorunovou slevu na měsíčním paušálu. Součástí O2 TV je také služba O2 TV Nahrávání a TV Archiv a Videotéka, kde bude dostupné až 1 000 titulů.

Ovládání O2 TV Nahrávání je možné nejen prostřednictvím set-top-boxu, ale také přes webové rozhraní služby a také prostřednictvím aplikací v chytrých telefonech dostupné v AppStore pro zařízení Apple a v Google play pro zařízení se systémem Android.

Telefonica ČR





Reklama




Vybrané články