Quantcast

Slovak Sport TV vstupuje do DVB-T sítě Prague Digital TV

| Tisk

logo Společnost Prague Digital TV (PDTV) rozšíří svoji programovou nabídku své DVB-T Regionální sítě 4 o sportovní kanál Slovak Sport TV. Stanice tak bude dostupná široké veřejnosti v Praze a okolí zcela zdarma.

Slovak Sport TV vstoupí do Regionální sítě 4 v neděli dne 15.9.2013.

"Diváci v dosahu vysílačů Prague Digital TV budou mít možnost sledovat zápasy Premier League a dalších sportovních zážitků např. tenisu, basketbalu, házené a dalších sportů," říká Robert Greguš, jednatel Slovak Sportu.

Stanice Slovak Sport TV bude šířena v klasickém SD rozlišení ve formátu MPEG-2, takže vysílání naladí i majitelé starších set top boxů nebo televizorů s digitálním tunerem.

logo "Jsem velice rád, že z hlediska tématického zachováme divákům v našem multiplexu sportovní kanál. Budeme nadále šířit regionální programy se zpravodajsko-informační, kulturní, dokumentární, hudební a sportovní tématikou. Věřím, že příznivci sportu uvítají možnost sledování sportovních přenos. našich slovenských sousedů a celkově pestrá programová nabídka ještě zvýší divácký zájem o tento regionální multiplex," dodává Petr Formánek, jednatel společnosti Prague Digital TV.

technické parametry:

název sítě: Regionální síť 4
provozovatel: Prague Digital TV


standard: DVB-T
kanál: 46
frekvence: 674 MHz
vysílače: Praha - Ládví, Praha - Strahov, Praha - Zelený pruh
polarizace: horizontální
pokrytí: Praha a okolí

Společnost Prague Digital TV do začátku září ve své síti šířila program ČT Sport HD. Šíření tohoto programu se ukázalo jako zbytečné - tento program spolu s ČT1 HD a ČT2 HD jsou nyní součástí Regionální sítě 7 společnosti Progress Digital.

redakce





Reklama




Vybrané články