Quantcast

Slovak Sport 1 a Slovak Sport 2 v české nabídce Digi TV

| Tisk

logo Česká nabídka satelitní platformy Digi TV se rozšířila o dva nové slovenské sportovní kanály - Slovak Sport TV 1 a Slovak Sport TV 2. K divákům dalšího operátora se tak dostávají přenosy z anglické fotbalové Premier League. Zařazení obou programů do nabídky potvrdil Slovak Sport TV.

"Môžem potvrdiť, že na oba programy sme dali súhlas k vysielaniu," uvedl na dotaz webu parabola.cz Robert Gregus ze společnosti Slovak Sport TV, která oba programy provozuje.

Během relativně krátkého časového období se kanály Slovak Sport TV dostaly do nabídek dalších operátorů. Připomeňme, že od 31.1.2014 se Slovak Sport 1 a Slovak Sport 2 vysílají v nabídce největšího tuzemského kabelového operátora UPC Česká republika. Od stejného dne je Slovak Sport TV 2 i součástí české nabídky satelitní platformy freeSAT. První program se včera objevil ve slovenské celoplošné DVB-T síti Plustelka. Vysílání je zakódováno, nicméně je dostupné v režimu FTV (bez poplatků).

logo Slovak Sport TV 1 vysílá z každého kola Premier League jeden zápas a dále také řadu jiných sportovních přenosů - atletické závody, zápasy házené nebo utkání ruské fotbalové ligy.

Slovak Sport TV 2 přináší svým abonentům pět utkání z každého kola anglické fotbalové Premier League a další lukrativní přenosy z evropských a světových sportovních událostí, včetně argentinské a belgické fotbalové ligy a tenisové WTA Tour.



Slovak Sport TV1 a Slovak Sport TV2 jsou součástí základní programové nabídky Digi TV.

Společnost Slovak Sport TV provozuje celkem tři kanály pod názvem společnosti. Dva z nich jsou nově dostupné abonentům Digi TV. Kanál Slovak Sport TV3 se vysílá pouze na území Slovenska. Tento program je ve slovenském DVB-T a dále také v sítích společnosti Slovak Telekom (Digi TV, Magio TV, Magio Sat).

redakce





Reklama




Vybrané články