Quantcast

Šlágr TV spustil druhý program Country no. 1

| Tisk

Společnost Šlágr TV, provozovatel stejnojmenné úspěšné české hudební a teleshoppingové stanice, spustil v pozemním vysílání v systému DVB-T testovací vysílání druhého programu s názvem Country no. 1.


obrázek

Kanál Country no. 1 se objevil v celoplošném multiplexu 4 provozovatele Digital Broadcasting podnikatele Radima Pařízka. Jde o další hudební televizi v Česku, která je šířena přes pozemní vysílače.

Šlágr TV získala licenci pro svůj druhý program pod názvem Šlágr TV 2 na nedávném zasedání českého regulátora RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání). Podle licenčních podmínek se má jednat o teleshoppingovou a reklamní televizi.


obrázek

Stanice má podle licence vysílat původní teleshoppingový program zaměřený na nabídku prodeje hudebních a zábavních pořadů na zvukových a zvukově-obrazových záznamů a na prodej dalších výrobků a služeb souvisejících s tématickým zaměřením obchodních sdělení - teleshoppingových pořadů zařazených do tématických bloků, nabízejících prodej hudebních pořadů a prodej dalších produktů a služeb propagovaných v obchodních sděleních.


obrázek



Licenční podmínky dále uvádějí, že stanice může vysílat pořady různých hudebních žánrů, především žánru americké country a teleshoppingové pořady zaměřené na nabídku zboží a služeb v oblasti cestování, životního stylu, hobby či domácnosti.

Společnost Šlágr TV provozuje také úspěšný stejnojmenný kanál zaměřený na lidovou hudbu, dechovku, střední proud, country, folk a rock. Stanice je šířena v celoplošném DVB-T multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group, volně na satelitu Astra 3B (23,5°E) a v dalších sítích a operátorů.

redakce





Reklama




Vybrané články