Quantcast

Zábava na BBC PRIME v novém roce

| Tisk

BBCRok 2003 přináší divákům BBC Prime z Evropy, Afriky a Blízkého východu spoustu nových zábavných seriálů.

Mezi hlavní tituly z oblasti hrané tvorby patří například Glasgow Kiss, Down to Earth a zcela nový seriál Casualty. Dvoudílné drama Glasgow Kiss (v pátek 10. ledna od 21:10 hodin) představí Iaina Glena v roli svobodného otce, jehož osobní i pracovní život se zkomplikuje, jakmile do něj vstoupí nová žena - Cara (Sharon Smallová).

Seriál Casualty (řada 17, od pátku 10. ledna od 19:10 hodin) znovu přináší napětí a dramatické zápletky z jednotky intenzivní péče v nemocnici Holby City. Poklidnější atmosféru nabízí seriál Down to Earth (řada 2, od neděle 5. ledna od 18:40 hodin), v němž Pauline Quirková a Warren Clarke dokazují, že život na venkově může být tvrdým bojem.

BBC Prime v novém roce přinese i dokumentární pořad Extreme Survival (řada 3, vysílán od soboty 4. ledna od 20 hodin), ve kterém je specialista na přežití Ray Mears každý týden vysazen v nehostinném prostředí a ponechán svému osudu. Další ze zajímavých dokumentů, Congo, naopak poskytuje nečekaný pohled na jednu z nejnepřístupnějších oblastí světa (od soboty 4. ledna od 20:50 hodin) - tato cesta do úplného srdce Afriky odhaluje bohatý a rozmanitý život na planetě Zemi.



Přichází-li na vás s novým rokem posmutnělá nálada, rozjasněte si ji některým z pořadů BBC o životním stylu. Program Changing Rooms (ve středu 15. ledna od 19 hodin) nabízí barevné, dekorativní nápady pro váš dům či byt. Pokud vaše mysl i váš dům či byt potřebují jarní úklid, nenechejte vám ujít Life Laundry (od úterý 21. ledna od 19 hodin). Odbornice na nakupování Dawana Waltersová vám pomůže rozproudit váš život, zatímco Mark Franks vám poradí, jak vydělat na starém harampádí.

Pro více informací o velké britské zábavě na BBC Prime navštivte internetové stránky www.bbcprime.com

Tisková zpráva
došlo:





Reklama




Vybrané články