Quantcast

Epic Drama HD startuje na českém a slovenském trhu

| Tisk

logo Do Česka a na Slovensko vstupuje nový lokalizovaný placený kanál Epic Drama HD ze skupiny Viasat World, která již divákům nabízí programy Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature a dvojkanál Viasat History HD/Viasat Nature HD.

Start nové stanice Epic Drama HD je naplánován na 14.12.2017 na 6:00 hodin se španělským historickým dramatem z roku 2011 s názvem "Grand Hotel". Epic Drama HD od svého spuštění bude vysílat 24 hodiny denně 7 dní v týdnu.

ČTĚTE TAKÉ:
* Digi TV SK: Soutěž. Spuštění Viasat Epic Drama HD
* Drama startuje již 14.12.2017. Co divákům přinese?
* Drama v češtině na kapacitě Telekom Austria Group
* Telekom otevřel novou kapacitu a testuje Epic Drama HD

Epic Drama přinese svým divákům velkolepé seriály z celého žánrového spektra, včetně detektivních, klasických literárních, politických, historických, válečných, akčních, dobrodružných, historicky podložených i fantastických příběhů. Programová skladba čerpá z nabídky nejlepších a nejpoutavějších současných dramat z různých koutů světa, včetně britské, americké, španělské, francouzské, italské, australské a kanadské produkce.

Kanál Epic Drama bude poskytován na území Bulharska, Bosny a Hercegoviny, Chorvatska, České republiky, Estonska, Řecka, Maďarska, Lotyšska, Litvy, Makedonie, Černé Hory, Polska, Rumunska, Srbska, Slovenska, Slovinska, Turecka a Ukrajiny. Zařazení programu do svého programového rastru na českém a slovenském trhu potvrdila společnost T-Mobile (internetová televize T-Mobile TV) a Slovak Telekom (satelitní platformy Nová Digi TV SK, Magio Sat, kabelová Nová Digi a internetová Magio TV).

Pro potřeby distribuce programu Epic Drama HD byla na satelitu Intelsat 10-02 (1°W) zaktivována nová kapacita společností Slovak Telekom (ST). Firma na novou kapacitu umístila zatím jen program Epic Drama HD. Vysílání je od počátku zakódováno systémy Conax a Nagra MA pro zákazníky platforem Magio Sat a Nová Digi TV SK.

technické parametry:

satelit: Intelsat 10-02 (1°W)
frekvence: 12,687 GHz
polarizace: vertikální
SR: 28800
FEC: 3/5


norma: DVB-S2
modulace: QPSK

Epic Drama HD
service ID: 7011
video PID: 1102 (MPEG-4/HD)
audio PIDy: 1103 česky, 1104 originální, 1105 maďarsky
CA systémy: Conax (CAID 0B1C), Nagra MA (CAID 1882)

redakce





Reklama




Vybrané články