Quantcast

Šlágr 2 zahájil vysílání. Je k naladění v RS8

| Tisk

Druhý program Šlágr TV zahájil testovací vysílání. Program je k naladění u operátora České Radiokomunikace v rámci DVB-T multiplexu RS8 (Regionální síť 8).

Společnost České Radiokomunikace (ČRa) dnes rozšířila svůj nadregionální osmý multiplex RS8 (Regionální síť 8) o další programovou službu. Do multiplexu zařadila nový program Šlágr 2, druhý programový okruh česko-slovenské lidové a teleshoppingové televize Šlágr TV.

Šlágr 2 provozuje společnost Šlágr TV, s.r.o., která získala na svůj nový televizní projekt terestrickou licenci na zářijovém zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV). Druhý program Šlágru se má zaměřit na originální teleshoppingový program s akcentem na hudbu a zábavné žánry.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Záběr z vysílání Šlágr 2

technické parametry - Šlágr 2:

- RS8 (Regionální síť 8)



Terestrický multiplex RS8 pokrývá všechna krajská města nejbližší okolí. Tato síť ale nedosahuje takového širokého pokrytí jako tradiční celoplošné multiplexy 1, 2 a 3. RS8 se zaměřuje na vysílatele, kteří požadují pokrytí největších měst České republiky.

RS8 šíří také stanice Óčko Expres, TV Noe, Barrandov Family, Regionální televize.cz, Sport 5 a TUTY. V některých regionech je šířen i regionální program. Pokud na klasickou anténu přijímáte výše vyjmenované stanice, naladíte i Šlágr 2. Stačí provést nové vyhledávání na televizoru, resp. set top boxu.

redakce





Reklama




Vybrané články