Quantcast

Cartoon Network vstupuje do nabídky platformy Skylink

| Tisk

logo Programovou nabídku satelitní platformy Skylink rozšiřuje dětský kanál Cartoon Network v českém jazyce. Stanice se dnes stane součástí placených balíčků.

Od 1. března 2018 mohou zákazníci platformy Skylink sledovat dětský kanál Cartoon Network v češtině. Stanice je součástí balíčků Multi, Kombi a Komplet. Program je možné přidat do volitelného balíčku Flexi 10, do kterého je možné přidat až 10 stanic (do konce února jen 7).

Program Cartoon Network je nabitý zábavnými a dobrodružnými seriály plnými humoru i akce, které rozvíjejí dětskou fantazii. Děti všech věkových kategorií se mohou těšit na animované seriály jako Gumballův úžasný svět, Steven Universe či akčně dobrodružné seriály Raketové holky, Ben 10 a Teen Titans Go! Dubnovou novinkou pak bude soutěžní pořad Ben 10: Výzva, jehož účastníci mohou společně s hlavní hrdinou Benem plnit zajímavé úkoly i otestovat své znalosti seriálu.

technické parametry - Cartoon Network:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
frekvence: 11,934 GHz
polarizace: vertikální


SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

Pro příjem programu Cartoon Network provozovatel platformy Skylink doporučuje HD přijímač, ideálně s certfikátem Skylink READY.

Dětský kanál Cartoon Network byl na evropský trh uveden v roce 1993. V září loňského roku začala stanice Cartoon Network vysílat v češtině. Aktuálně se program vysílá v 19 jazycích ve více než 142 milionech domácností v 70 zemích. Cílovou skupinou jsou diváci ve věku od 6 do 12 let. Cartoon Network je značkou vlastněnou společností Turner, spadající pod Time Warner.

redakce





Reklama




Vybrané články