Quantcast

Prima Plus od ledna nabídne seriály Polda i Julie Lescaut

| Tisk

logo Česká komerční televizní skupina Prima obohatí programové schéma svého programu Prima PLUS, který je určený divákům na Slovensku, o další tituly. Prima PLUS v lednu oslaví své druhé výročí od svého spuštění.

Prima PLUS přináší divákům na Slovensku, současně s vysíláním TV Prima v Česku, množství premiérových titulů vlastní tvorby či zpravodajské a publicistické relace skupiny Prima. Programové schéma slovenské Primy se postupně doplní o další pořady a po novém roce i na vybrané akviziční tituly.

"Hlavním cílem Prima PLUS je přinést slovenským divákům co nejvíce našich premiérových vlastních titulů. Jsme velmi rádi, že vedle populárních hobby pořadů, si na Slovensku získali nemalý divácký zájem v hlavním vysílacím čase i seriál Modrý kód či Show Jana Krause," říká Martin Cepek, Business development director skupiny Prima.

Programové schéma Prima PLUS se vedle vlastní tvorby postupně rozšiřuje i o licencované formáty. "My jsme již deklarovali, že jsme v souvislosti s rozšiřováním programové nabídky Prima PLUS aktivně zajímali o možnosti na trhu, avšak tyto se úplně neshodovali s očekáváním diváků nebo našimi možnostmi. Snažíme se proto hledat také volné tituly, které máme ověřené i v České republice a myslíme si, že mohou vhodně doplnit vysílání Prima PLUS. Na základě podnětů diváků jsme v tomto roce vyjednali práva na vysílání i dalších našich populárních relací,které jsou podmíněné licencemi. Již od léta mohou diváci Prima PLUS sledovat program Ano, šéfe! a od druhé poloviny prosince může diváky bavit i naše Partička," přibližuje Cepek.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Seriál Polda, na fotografii David Matásek (foto: TV Prima)

Od nového roku Prima PLUS přinese i populární detektivní seriál televize Prima Polda, který se doposud na Prima PLUS nevysílal. Hned po novém roce bude na slovenské Primě odvysílán i první akviziční seriál.



"Vzhledem k tomu, že diváci si Primu neodmyslitelně spojují s kriminálními a detektivními seriály, vsadili jsme na osvědčenou klasiku, která ale má svoji kvalitu. Jde o francouzský seriál Julie Lescaut. Tento seriál na českém trhu pravidelně vysílá náš kanál Prima KRIMI a můžeme konstatovat, že i přes fakt, že se natáčel před dvě desetiletí, patří svým zpracováním, délkou příběhů i hereckými výkony stále mezi divácky populární tituly," doplnil Cepek.

Nové seriály v programu Prima PLUS budou již od prvního týdne roku 2019. Od poloviny ledna budou vždy pondělky a středy ve 20:15 hodin patřit premiérovými dílům seriálu z lékařského prostředí Modrý kód. V úterý a ve čtvrtek ve 20:15 hodin diváky pobaví Krejzovi. Páteční večery budou patřit Julie Lescaut, v sobotu večer diváky osloví David Matásek jako Polda. Ve středu ve 21:35 hodin odvysílá Prima PLUS late night Show Jana Krause. V úterý a ve čtvrtek ve 21:35 hodin čekají na diváky cesty Zdeňka Pohlreicha po restauracích nejenom v Česku v programu Ano, šéfe. V neděli ve 21:25 hodin pobaví diváky Partička.

redakce





Reklama




Vybrané články