Quantcast

DIGI TV spustila nový LIVE TV Portál pro web na moje.digi2go.cz

| Tisk

logo Český televizní operátor DIGI TV představil významnou novinku pro všechny, kdo sledují televizi prostřednictvím prohlížeče ve svém počítači. Nový LIVE TV Portál na webovém rozhraní moje.digi2go.cz s moderním designem zákazníkům DIGI TV zpříjemní orientaci v televizních programech i pořadech.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Digi TV Live portál - náhled nového zobrazení (foto: Digi TV)

Nově díky webové aplikaci mohou vyhledávat i v budoucích pořadech, a to až sedm dní dopředu. Sedmidenní archiv vysílání samozřejmě zůstává k dispozici.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Digi TV Live portál - náhled nového zobrazení (foto: Digi TV)

Byli jsme si vědomi toho, že aplikaci pro prohlížeče bylo potřeba výrazně modernizovat. Už proto, že většina internetových prohlížečů přestane v roce 2019 podporovat Flash Player. Nová aplikace je celá založená na technologii HTML5,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV, a doplňuje: „Naši zákazníci ocení především přehledné intuitivní ovládání LIVE TV Portálu i možnost listovat v programovém průvodci, vyhledávat pořady až sedm dní dopředu, najít si o nich informace i například zhlédnout trailer filmu. Jsem přesvědčena, že vývojáři odvedli velmi kvalitní práci a věřím, že naši zákazníci změnu přivítají.“


obrázek



▲ Obr č. 3 - Digi TV Live portál - náhled nového zobrazení (foto: Digi TV)

Nový design internetového rozhraní LIVE TV Portál nabídl přehlednější vyhledávání programů, informace o pořadech i možnost snadnějšího vyhledávání v programovém průvodci. Přes prohlížeč je nově možné sledovat také pořady pro dospělé, které byly dosud dostupné pouze na televizi přes set-top box. Další významnou novinku, kterou aplikace umožní, představí DIGI TV již brzy. Půjde o možnost prostřednictvím prohlížeče nahrávat pořady, což dosud umožňovaly pouze televize se set-top boxem. Nové rozhraní se na odkazu moje.digi2go.cz zobrazilo automaticky, bez potřeby jakékoli instalace ze strany zákazníků.

redakce





Reklama




Vybrané články