Quantcast

Premier Sport HD na Digi TV, O2 i T-Mobile TV

| Tisk

Na českém a slovenském trhu bude fungovat nový sportovní kanál s názvem Premier Sport HD. Stanice se od svého spuštění objeví v nabídce některých českých a slovenských televizních operátorů.

Premier Sport HD, jak již název napovídá, se zaměří na přímé přenosy, záznamy a magazíny z lukrativní anglické fotbalové soutěže Premier League. Diváci se mohou těšit na přímé přenosy, magazíny a studia z nové sezóny Premier League, která startuje již v pátek 9. srpna 2019 ve 21:00 hodin úvodním zápasem mezi Liverpool FC a Norwich City na nové televizní stanici s názvem Premier Sport HD. Ve vysílání DIGI TV nová stanice nahradí DIGI Sport 4 HD.

Kanál Premier Sport HD přinese téměř 30 magazínů měsíčně, studia k top zápasům, exkluzivní hosty či pravidelný souhrn sestřihů z duelů nižších anglických soutěží. Spolu s novám kanálem startuje i úplně nová relace PL Focus. Každé úterý večer přinese ty nejzajímavější informace z aktuálního dění v Premier League. V další sezóně nebude chybět ani liga pro diváky v podobě PL Fantasy, kde si budou moci fanouškové poskládat svůj tým, sbírat body či hrát o zajímavé ceny.

Držitelem vysílacích práv k anglické Premier League je skupina LAMA ENERGY GROUP, do které patří i DIGI CZ, provozovatel satelitní televize Nová Digi TV SK a internetové DIGI2GO. O vysílání atraktivního fotbalu mají v ČR zájem i další poskytovatelé placené televize. „V zájmu českých fotbalových fanoušků jsme se dohodli s dalšími televizními operátory a vysílání stanice Premier Sport HD bude dostupné i u T-Mobile TV a O2TV,“ potvrdila Iveta Šlapalová. Na Slovensku bude kanál Premier Sport HD vysílat společnost Slovak Telekom ve svých televizních platformách Nová Digi TV SK, Digi SK, Magio TV, Magio Sat a Orange SK.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Premier Sport (foto: DIGI CZ)

Vysílací práva na anglickou Premier League obnovila česká DIGI TV na další tři roky. To znamená, že nejlepší fotbalovou ligu světa na DIGI TV nabídne nejméně do roku 2022.

Do nové sezony vstupujeme se čtyřmi top atraktivními fotbalovými ligami včetně anglické Premier League. Ke třem z nich, španělské LaLize, německé Bundeslize a italské Serii A, držíme vysílací práva do roku 2021. Jsme proto rádi, že jsme na další období pro naše fanoušky opět získali vysílací práva na anglickou Premier League, která bude na DIGI TV pokračovat bez přerušení nejméně do konce sezony 2021/2022,“ uvedla Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI CZ.

Kromě Premier League má DIGI CZ vysílací práva například na:
- španělskou nejvyšší fotbalovou soutěž LaLigu,


- první německou Bundesligu,
- italskou Serii A,
- Anglický pohár FA Cup.
Ve všech případech jde o vysílací práva nejméně do konce sezony 2020/2021.

Vedle toho vysílá DIGI TV i zápasy nejvyšších fotbalových soutěží ve Francii, či Skotsku, nabízí zápasy druhé anglické ligy Sky Bet Championship, či druhé německé Bundesligy.

Na O2 TV doplní Premier Sport HD s Premier League stávající nabídku sportovního obsahu jako je Liga mistrů UEFA, všech zápasů z domácí fotbalové Fortuna Ligy či hokejové extraligy, galavečerů MMA či tenisového okruhu WTA.

redakce





Reklama




Vybrané články