Quantcast

Antik Sat prodloužil smlouvu a zůstane na satelitu Eutelsat 16A

| Tisk

Košický telekomunikační operátor Antik Telecom bude i nadále poskytovat svoji satelitní televizi Antik Sat svým zákazníkům. Společnost podepsala víceletý kontrakt na televizní vysílání z oblíbené družice Eutelsat 16A na pozici 16°E.

Platforma Antik Sat sdílí řadu programů s konkurenčním telekomunikačním operátorem Orange Slovensko a jeho DTH službou Orange TV cez satelit. Právě společnost Orange oznámila před měsícem ukončení nových instalací satelitní služby. Konec rozvoje satelitní služby Orange tedy přineslo řadu otázek, zda bude pokračovat i zmíněná satelitní televize Antik Sat.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Satelitní televize Antik Sat (foto: Antik Telecom)

Antik Telecom nyní oznámil, že uzavřel mnohaletý kontrakt se společností A1 Telekom Austria na poskytování satelitních služeb pro Antik Sat na satelitu Eutelsat 16A.

"Našim cieľom je povzbudiť zákazníkov a uistiť ich, že keď si zvolili satelitnú TV nespravili chybu ani keď iná spoločnosť trh opúšťa," vysvětluje Igor Kolla, generální ředitel ANTIK Telecom.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Satelitní televize Antik Sat (foto: Antik Telecom)

Společnost se rozhodla nabídnout zákazníkům služby Orange TV cez satelit přejít na službu Antik Sat. Výhodou je, že stačí vyměnit vnitřní přijímací jednotku (set top box a kartu).

S našim partnerom A1 Telekom Austria sme rýchlo našli spoločnú reč, aby slovenskí klienti neostávali v neistote. Navyše sme pre všetkých klientov OrangeSAT, ktorí ostanú využívať satelitnú službu výrazne zlacnili najmodernejší hybridný set-top box Antik Nano3S, ktorý kombinuje výhody a stabilitu satelitného príjmu, obraz v kvalite 4K/UHD s úžasnými možnosťami obsahu z internetu, ako je TV archív, stovky ďalších programov, bezplatnú MOVIES videopožičovňu, dopravné a turistické kamery ale aj živé prenosy bohoslužieb a podobne. Sme presvedčení, že satelitná TV technológia môže mať dnes svoje opodstatnenie len v kombinácii s bohatou ponukou interaktívnych služieb, čo koniec koncov potvrdzuje aj súčasné čistenie trhu,“ dodal Igor Kolla.

ČTĚTE TAKÉ:
Ukončení prodeje služby Orange TV cez satelit
Antik Sat spustil dva TV balíky Babylon a Ruský balík
Antik Sat: Programy Discovery pokračují, Film Europe skončil



Antik Telekom připomíná, že jako jediný z operátorů na trhu již 15 let paralelně vyvíjí vlastní zařízení pro všechny dominantní technologické platformy - IPTV, satelitní TV, digitální pozemní vysílání a internetovou TV (OTT).


obrázek

▲ Obr č. 3 - Satelitní televize Antik Sat (foto: Antik Telecom)

Promo akce Antik Telekomu

Antik Telekom hodlá získat zákazníky své nejbližší konkurence - služby Orange TV cez satelit. Košický operátor proto nabízí možnost přenést svoji satelitní televizi k Antiku bez toho, aniž by museli měnit či přenastavovat svoji satelitní anténu či další komponenty. I nadále budou mít diváci k dispozici všechny programy ze stejné pozice. Od Antiku dostanou navíc 50% slevu na hybridní set top box - s cenou nyní 49 eur, dekódovací kartu za 1 euro a velký TV balík s téměř 200 programy na 12 měsíců zdarma.

Platforma Antik Sat vysílá ze satelitu Eutelsat 16A (16°E) od roku 2015. Před 2,5 lety si na stejné družici pronajala kapacitu i společnost Orange Slovensko, která nedávno oznámila ukončení prodeje své satelitní služby.

redakce





Reklama




Vybrané články