Quantcast

Antik Sat: Programy Discovery pokračují, Film Europe skončil

| Tisk

logo Tématické programy Discovery a Eurosport americké společnosti Discovery pokračují v satelitní placené televizi Antik Sat košického telekomunikačního operátora Antik Telecom. Programová nabídka doznala s novým rokem menší změny.

I v roce 2021 budou sportovní programy Eurosport a dokumentární stanice Discovery dostupné zákazníkům na slovenské DTH platformě Antik Sat. Díky tomu mohou abonenti i nadále sledovat následující programy:

* Eurosport 1 HD
* Eurosport 2 HD
* Discovery Channel
* TLC
* Discovery Science HD
* DTX HD
* ID HD (Investigation Discovery HD)
* Animal Planet HD
* Travel Channel HD


obrázek

▲ Obr č. 1 - Dekódovací karta Antik Sat (foto: Antik Telecom)

Love Nature HD a Extreme Ultra

Do programového rastru byl oficiálně zařazen nový dokumentární program Love Nature HD s českým dabingem. Stanice je dostupná nejenom na satelitu ale i v rámci IPTV v HD kvělitě. Abonenti s moderními hybridními boxy Antik NANO a MINI3 se zároveň dočkali nového software, který navíc podporuje funkci PIP (obraz v obraze).



Antik Telecom již dříve zařadil do své satelitní televize i stanici Extreme Ultra, která se na pozici 16°E vysílá v UHD rozlišení ve formátu 4K.

Film Europe v Antik Satu skončil

Od 1. ledna 2021 není součástí programových balíčků Antik Satu filmový kanál Film Europe. Operátor se s provozovatelem programů nedohodl na podmínkách smlouvy na další období.

Akce 1+1 pokračuje

Stále platná je prodejní akce 1+1 Antik Telecomu, kdy za jedno roční předplatné získá zákazník druhý rok příjmu satelitní služby Antik Sat zdarma.

Satelitní služba Antik Sat je poskytována ze satelitu Eutelsat 16A (16°E). Programy jsou kryptovány pro tuto platformu systémem podmíněného přístupu Conax. Operátor nabízí své služby na celém území Slovenska.

redakce





Reklama




Vybrané články